Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Sukanvarsiresori!

Heipä hei! Ehkä joku muistaa viime keväänä ompelemani räikylitopin. Tämä on vähän samalla meiningillä eli silppusin vanhoja, kulahtaneita, venähtäneitä tai jopa hmm.. valmiiksi liian pieninä ostettuja t-paitoja. Ja mukana on myös yhdet ihan oikeat pappakalsarit!!! Siitä on jo monta vuotta kun ostin sellaiset ajatuksena käyttää niitä legginsseinä mutta olivatkin liian lörppöä materiaalia ja muutenkin huonon malliset.

Harmaa t-paita jossa on nuo luurit ja mp3-soitin, oli alunperinkin liian piukea ja aivan liian lyhyt. Mutta se oli niin kiva ja halpa (oikeesti makso tyyliin pari euroa ja oli ostoshysteria päällä, siitä on jo 3 vuotta siitäkin). Tyhmä minä! Mutta siitä lähdin sitten rakenteleen tätä. Takaosa on keltaisesta paidasta (ihan vaan yksivärinen, en jaksanut erikseen kuvata), jonka etupuoli oli avoin ja lörpähti käytössä aina siten että sai varoa milloin tavara tursuaa kauluksesta ulos. Sivuille vaaleansinisestä t-paidasta suikaleet jotta jokainen varmasti bongaa että toi on niin läski että joutui ompeleen lisäleveyttä. Alaosa ja taskut on niistä kalsareista. Pirullista ommeltavaa joten ei ihan symmetrinen tullut, mutta mitä väliä.


Entäs nuo resorit? En löytänyt resoria mistään mutta sitten keksin että rikkinäisten polvisukkien varret on melkein samaa materiaalia ja kokeilin. Kas, toimii oikein hyvin! Kellä muulla on raidallista resoria? Niinpä! Hitto että oon hyvä!Tuli kyllä kiva :) Vaikkakin on vähän raskaan mallinen tuollainen laatikko mutta nuo luurit eivät olisi mahtuneet jos olisin tehnyt erilaisen. Hihat tähän olisi paremmin sopineet mutta en sitten jaksanut alkaa kikkaileen.

Tää oli ensin ilman naamasensuuria mutta oli se niin karsee että pakko oli blurrata. Ei mulla riitä kärsivällisyys ottaan 80 otosta joista yhdessä olisi sekä tyydyttävä naamavärkki että vatsa vedettynä sisään.

8 kommenttia:

 1. voi vitsit ku kirjotat hauskasti! :DD
  Ja tosta tuli oikeesti iha sairaan hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos :) :) Ja kyllä, tosta tuli sairaan hieno!

  VastaaPoista
 3. :D Noh, hyvin sä vedät :)

  Näyttää tosi kivalta! Mahtava että sait nuo luurit mukaan, on kyllä hiano paita :)

  VastaaPoista
 4. Niina: Kiitti :D Noi luurit on kyllä tosi hienot!

  VastaaPoista
 5. Just kovis toi paita. Mua ärsyttää, kun kaikki hienot kirppiksiltä löydetyt t-paidat on aina niin lyhyitä! Munkin pitäis varmaan tehä niillekin joku makeover.

  Onneks muuten nykyään kaupoissa myydään pidempiä t-paitoja ja toppeja, ku vaikka kymmenen vuotta sitten!

  VastaaPoista
 6. Peps: Niinpä, onneksi nykyään on pidempiä! Ihan kauheeta kun jossain vaiheessa mistään ei saanut tarpeeksi pitkiä! Tosin nyt on sitten niitä liian pitkiäkin mutta ne on onneksi äkkiä lyhennettävissä.

  VastaaPoista
 7. Tykkään sukanvarsiresoreista. Siis on muutenkin vaikee löytää resorivärejä saatikka sitten raidallista tai jotain muuta vähän kivempaa. Täytyykin alkaa kaivelemaan sukkakätköjä seuraavan kerran kun tulee resorille tarvetta.

  VastaaPoista
 8. Mama Elf: Mä oon kans ihan intona tästä "keksinnöstä" :D Ei enää ongelmaa ettei ole resoria, rikkinäisiä sukkia kun löytyy AINA!

  VastaaPoista