Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Huppuhihat

Ja mitä kaikkea mun vaatekaapista löytyykään! Huppari, jota käytin yläasteella (eli 10 vuotta sitten)! Silloin käytettiin isoja vaatteita, siitä syystä se mahtuis edelleen. Paitsi lyhyeksi on jäänyt ja vetskari on rikki ja mahassa tahra, joka ei lähde.

Mutta tein siitä hihattimen, koska muuten oisi joutanut roskiin huonon kuntonsa vuoksi. Leikkasin muotoon ja sitten leikkasin alaosan resorin pois ja ompelin sen tuohon tilalle, mitä nyt sitten jäi (hyvin sai pingotettua siihen, koska resorikin oli tosi kulahtanut jo). Ja sitten vielä napit, millä sen saa pysyyn kiinni.

Tällanen siitä sitten tuli. Testattu jo Spinningissä :D Tai siis sen jälkeen lämmikkeenä tietty.
sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kesäfarkut!

Eli tästä lähdettiin. Jotkut ihan karseet farkut, jotka ei istu yhtään ja näyttää siltä kuin oisi paskat housuissa. On varmaan ollut tosi kauhea housupula ja nuo hurjassa alennuksessa, en tajua miksi muuten tollaset oon mennyt ostaan.Mutta ei hätää. Mahapussia pienemmäksi, vyötärönauhaa alemmaksi, lahkeet lyhyemmiksi ja vanhoja taskuja ja muutama vetskari niin johan tuli makeet! Nyt vaan kesä tänne! Mulla alkaa nimittäin kuukauden pituinen kesäloma 4 viikon kuluttua! (Ja ulkona näyttää jouluaatolta, mutta minä en ole sääkeskeinen ihminen, kesä on sydämessä!)

Joku ihmeen munapussi näihin silti jäi, mutta ei haittaa kun ne oli ennen tuunausta niin paljo karseemmat :D


Perspuoli


TYKKÄÄN!

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Wreck This T-shirt :D :D :D

Eli mitä duunailin Earth Hourin aikana. Punaviinitahrapaita sai selkäpuolellensa tämmösen hianon jutskan. Selkein ja yksinkertaisin tutoriaali löytyi ehdottomasti Outsapopilta! Tämä kävi tosi nopeasti ja näppärästi.


Tänään tuunasin myös übermakeet kesäfarkut! Mutta siitä sitten huomenna vaikka :) Ja ei, en ole käyttänyt kloriittia enkä raastinrautaa! Barbapapa tais vähän kyllä ottaa mallia tän viikon kalenterikuvasta ;Dperjantai 27. maaliskuuta 2009

torstai 26. maaliskuuta 2009

WTJ - lapsi on terve kun sillä on sormivärit

23.3.2009
24.3.2009
25.3.2009


26.3.2009
keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Jotain uutta, jotain toisten tekemää, jotain vanhaa

Kävin tänään Helsingissä. Ja kävin samalla katsomassa Musiikkitalon aidalla Saksi-Sadie/Bluesean taideteosta. Jätin itsekin neulegraffitin sinne suunnille. Kiasman ja Sanomatalon väliin siellä portaiden alapuolella oli yksinäisen näköisiä pyörätelineitä.Ja pitihän se musiikkitalon aita kuvata. Se oli livenä tosi upea! Suosittelen käydä tsekkaamassa, jos niillä suunnilla liikkuu :)

Tiili iik!


Heh, loppuun vielä arkistojen kätköistä. Tein tän kaksi vuotta sitten :D Ajattelin, että jotenkin voisi sopia tännekin x) Olin tuolloin vähän turhautunut :D

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Insinöörin rannekoru

Jatkoa merkintään Insinöörin korvakorut. Aloin tekeen tätä tuolloin, mutta jäi kesken kun loppui renkaat kesken ja oli muutenkin semmosta pipertämistä, etten jaksanut. No, nyt jaksoin.

Miten se menikään, että true-koruntekijät kuvaa korvikset juomalaseista riippumassa ja muut korut kirjan päällä?

No, ehkä luentoprujunkin voi laskea kirjaksi (kun Maolia en viitsinyt käyttää toistamiseen).lauantai 21. maaliskuuta 2009

Viikonlopun omaa kivaa :D

Eilen olin yksissä bileissä ja sitten kännipäissäni aloin lätkiin kotimatkalla noita Hamamagneetteja (tosin yksi jäi jo baarin vessaan) sen kummemmin miettimättä mitään fiksuja sijoituskohteita. No mut menkööt :PTänään sitten podin krapulaa hirmu myöhälle, mutta pakotin itseni ulos vielä valoisaan aikaan koska oli niin mukava ilma. Lähdin retkelle Malminkartanoon, missä sijaitsee Helsingin korkein maastonkohta tarkoituksenani suorittaa Wreck This Journalin tehtävä:


Vaikka siis tietysti tiesin, ettei sitä sieltä voi vaan "pudottaa", mutta mä halusin tehdä tän näin.

Ei ehkä maailman paras idea kiivetä sinne hitonmoisessa darrassa, mutta ei sitä aina niin kauheen fiksu tartte olla :DAlas tulin portaita pitkin, koska ei huvittanut liukastua ja laskea perseellään koko mäki alas. Portaisiin jäi yksi neulegraffiti, jonka muuten ompelin tosi rumasti kiinni ja mua häiritsee se nyt tosi paljon, koska se on mäki niin ruma sauma näkyy alemmas xO


Kun olin selvinnyt alas, jätin muutaman magneetin.
Lisäksi värkkäsin vielä yhden neuleen paikoilleen kun tuli niin sopiva paikka vastaan.


Tämän jälkeen olikin hyvä antaa kirjalle lumipesut!
Ja sitten suoritin vielä yhden WTJ-tehtävän (eli tein tänään sekä eilisen, tän päivän että huomisen jutskat).


Tein lumipesuista ja kirjan heittämisestä videot Flickriin. Käykää katsomassa:

http://www.flickr.com/photos/norsuneiti/3372560119/in/photostream/

ja

http://www.flickr.com/photos/norsuneiti/3372516427/in/photostream/