Sivut

maanantai 24. tammikuuta 2011

Lintuhäkki, orava ja juustohöylä

Kaisan neuleblogissa näin marraskuussa ihanan kassin Ikean Annamoa-kankaasta. Eihän siinä auttanut muu kuin lähteä itsekin Ikeaan. Sitten se kangaskasa lojui yli kuukauden nojatuolilla mutta eilen repäsin!

Lintuhäkit ja oravat on niin trendikkäitä joo, mutta miksi tuolla oravalla on juustohöylä? Ei se mitään, sillä juustohöylät on ihan parhautta nekin mutta mua vaan aina vähän arveluttaa jutut joita en varsinaisesti tajua.

Laitoin vuorikankaaksi ruosteenpunaista lakanakangasta ja kahvat on kirpparilakanasta.


Tässä tärähtänyt ja keltainen kuva mutta saa ehkä käsitystä kokoluokasta. (Huom, mä oon iso.)Ja minä en sanoisi että kangaskasseja ei ole koskaan liikaa sillä niitä on AINA liikaa. Mutta kait sitä yksi aina joukkoon mahtuu silti :) Tää on niin ihana!

21 kommenttia:

 1. Ihanahan se. Kassi on ihan liian helppo tehdä: Minulla on tässä aika pieni pala kangasta... kyllä siitä aina kassin saa tehtyä ;)

  VastaaPoista
 2. Jokke: Niinpä, aivan liian helppo tehdä. Ja niin nopeatakin. Silti jostain syystä mulla on useimmiten vain rumia kasseja. Ehkä juuri siksi että joskus on tullut tehtyä, niihin kyllästyy kun eihän ne koskaan hajoa (koska teen kestäviä).

  VastaaPoista
 3. Ihana kassi. Ei meidän IKEAssa ole tuota kangasta näkynyt. Nyt tuli kamala kade. (Meillä usein puuttu monta kivaa kangasta paikallisen IKEAN valikoimista, eikä seuraavaksi lähimmässäkään usein ole)

  VastaaPoista
 4. Mama Elf: No onpa kurjaa :/ En ole tullutkaan ajatelleeksi että jossain olisi suppeammat valikoimat. Itse kun en ole koskaan käynyt kuin Vantaan ja Espoon Ikeoissa.

  VastaaPoista
 5. Haluaisin myös tietää tuon juustohöylän tarinan. :-D Kiva kassi! Huvittaisi itsellekin tehdä lisää kangaskasseja, mutta en mä niitä kyllä tarvi.. Yhtä lempparia käytän aina kauppareissuilla. :)

  VastaaPoista
 6. AnneVee, joka ei jaksa kirjautua24. tammikuuta 2011 klo 19.27

  Kassi on ihana ja niin on kyllä edelleen tuo sun pitsiliinaverhokin!!

  VastaaPoista
 7. Minusta tuossa on ihan parasta tuo juustohöylä-orava.

  VastaaPoista
 8. Mahtava verho teidän keittiössä! Olen miettinyt meidän keittiön surkeaan rääpäleikkunaan jotain verhoa, enkä ole tajunnut, että eihän sen ole pakko olla mitään oikeaa verhokangasta. Pitääpä alkaa pohtia asiaa uudelta kannalta, siihenhän voi käyttää vaikka mitä.. Ja ainiin, kassikin on hieno. :)

  VastaaPoista
 9. Ikeassa on kyllä aika kivoja kankaita. Pitäis oikeasti joskus ostaa sieltä niitä kanssa eikä vain ihastella, en osaa ostaa kankaita :D

  VastaaPoista
 10. Jos se orava meinaa iskee sillä höylällä sen linnun tajuttomaks ja sitte höyläillä siitä linnusta viipaleita itselleen leivän päälle.

  VastaaPoista
 11. Jep jep, orava aikoo tehdä kuivalihaa linnusta. Riittävän ohuita lastuja kun veistelee, niin ei tarvii muuta kuin ripustella puun oksiin tuulessa heilumaan. Ja pian sitä sitten voikin nautiskella sammalvuoteellansa herkullista kanarialintujerkyä. Bonuksena juustohöyläilyssä on myös se, että ohuina paloina orava saa linnunlihat ujutettua tuolta häkin kaltereiden välistä. Rintafileiden kanssa vois olla tiukempaa. Fiksu kurre.

  VastaaPoista
 12. Petra Ilona: Kangaskassit on kyllä niin ongelmallisia kun niitä voisi vaan tehdä koko ajan lisää ja lisää :D

  AnneVee: Verho on silmäteräni ja ylpeyteni :) Edelleenkin voin vain tuijottaa sitä ihaillen.

  Lintulepakko: Ilman juustohöylää se tosiaan olisi aika tylsä.

  Katariina: Verho on tosiaan tehty kirpparilta löydetyistä pitsiliinoista ja on kyllä niiiiiiin ihana! Helppo ja nopea tehdä jos vaan saa pitsiliinat jostain :)

  Inka: Ne on ihania! Harmillisen paksuja vaan, joten niistä ei voi tehdä esim vaatteita. Ja hirmu suurikuvioisia jotkut. Mutta niin ihania. Ja HALPOJA!

  Peps: Niin sen täytyy olla!!! Mahtavaa että tuli ratkaisu tähänkin, ei siinä muuten ole mitään järkeä.

  Vilma: Todellakin! Näen jo silmissäni kurren sammalvuoteellaan kuivalihojen lepattaessa oksilla. Mahtavaa! :D

  VastaaPoista
 13. Täytyy myöntää, että tuo ihana keittiön verho vei kaiken huomion lintuhäkki-orava-juustohöylä-kassilta! Ite oon kans joskus miettiny tuota pitsiliina ideaa johonkin, mut en sitten oo oikein saanut kohdistettua haluani mihinkään... b:)

  VastaaPoista
 14. Ihan mielettömän hieno kassi!! Tosi ihana! :) Pitäisköhän yrittää toi avokki suostutella lähtemään ikeaan... Tosin kertomatta mitä sinne pitäis päästä katselemaan. Kirpparit, lanka- ja kangaskaupat kun on mun salainen pahe! ;D
  Ja toi pitsiverho! <3 Mä oon keräillyt noita pieniä pitsiliinoja sängyn päiväpeittoa varten mut jokunen liina uppoaa parisängyn peittoon...

  VastaaPoista
 15. Huima kassi! Miulla on kyllä ihan liian vähän isoja kangaskasseja...

  VastaaPoista
 16. Karoliina: Olkkari on niin pommin jäljiltä että oli pakko kuvailla keittiössä :D Mutta mieluustihan tuota verhoa esittelee kerran jos toisenkin, itse rakastun siihen joka päivä uudelleen :D

  satuh83
  Aina voi keksiä tikusta asiaa mennä Ikeaan ja samalla sitten ohimennen koukata kangasosaston halki ;) Päiväpeittoon tosiaan varmaan menee aika monta pitsiliinaa! Mutta tuota verhoa varten ainakin löysin aika nopeasti kun ostin kaikki pyöreät mitä silmään osui vaikka joissain oli tahrojakin. Ei ne ikkunasta niin erotu...

  Emma: Eli ei kun Ikeaan siis :D Tosta tuli kyllä mukavan iso :)

  VastaaPoista
 17. Siis vau mikä verho :)!! Olen uusi tutkija blogissasi, taidan tallentaa suosikeihin :D

  VastaaPoista
 18. Elliliina: Verho on kyllä upea, kieltämättä :D Ja tervetuloa lukijaksi! :) :)

  VastaaPoista