Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!

Ja tämän kuvan myötä muistakaamme hetken heitä, jotka eivät saaneet joulun aikaan ylimääräisiä vapaapäiviä, koska piti yötä päivää valmistaa nakkeja koko kansalle tätä iltaa varten.

8 kommenttia:

 1. Minä haluaisin muistaa saarioisen äitejä, jotka ovat valmistaneet kaiken sen perunasalaatin sen sijaan, että olisivat viettäneet joulun lastensa kanssa.

  VastaaPoista
 2. Nauski: Se on totta, muistetaan siis heitä myös! :)

  VastaaPoista
 3. Mä kiitän myötätunnosta <3
  Ja kaikki ne äidit, joille julma ja kunnianhimoinen esimies ei antanut lomaa joulunaluspäiviksi tai välipäiviksi tai yhtään miksikään päiviksi koska tehtävänä oli nakkeja kaikelle kansalle, niin nekin kiittää :)

  T. Miina

  VastaaPoista
 4. Miina: Semmosia ne esimiehet on ;D Ei vaan, mä pidin huolta että kaikki meillä nakkeja syövät tiesivät tästä julmasta kohtalosta. Tosin meidän nakit olivat pakastimesta.

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta Norsis! "Eksyin" tänne Jokkemaan kautta ja olenkin kahlaillut värikästä virkkaus-ja näpertelyblogiasi flunssan iskettyä päälle. Siis olisin kahlaillut muutenkin, mutta oli juuri sopivasti löydetty, kun energiaa ei ollut itse näpertelyyn. Kun tulen seuraavan kerran pääkaupunkiseudulle niin alankin katsomaan kaiteita ja muita neulegrafiitin jättämiseen sopivia paikkoja oikein haukansilmällä...katsotaan kuinka monta bongaan.

  Oikein hauskaa ja värikästä uutta vuotta!

  PS. Nauroin ihan kippurassa pappahaaremi käännöksiä, paransi flunssa erityisen hyvin hekotella niille!

  VastaaPoista
 6. Mama Elf: Oi, ihanaa kuulla :) Ja hehe, pappahaaremikäännökset jaksaa kyllä naurattaa itseänikin edelleen xD

  VastaaPoista
 7. Lace: Thänks :D Oli pakko kuvata kun olivat niin hassusti nuo nakit "pystyssä" :D

  VastaaPoista