Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2008

PSK kaupunni

Hei, oon elossa :D Vaikka näpertelyt on jäänyt nyt hieman vähemmälle. Oon muka askarrellut hääkutsuja, vaikka oikeesti en ole jaksanut tehdä niitä XO

Mutta viime viikonloppuna oli Oulussa. Rakastan Oulua :) Opiskelin siellä kaksi vuotta ennen pk-seudulle siirtymistä ja siellä tapasin myös mieheni.

Oulussa on tuo legendaarinen Paska Kaupunni -graffitti. Mitä se nyt on pari kymmentä (?) vuotta ollut siinä samassa paikassa ja aina jos se maalataan umpeen, joku tulee ja kirjoittaa sen uudelleen.Ja sitten siihen perustettiin saman niminen baari :D Mikä osoittaa mun mielestä aivan loistavaa huumorintajua. Ja muutenkin juurikin sellaista Oulu-henkeä, mitä mun on niin ikävä. Ja kun baari on vielä raskaamman musiikin yksilö, niin sitä parempi! Tykkään! Ja hyvää makua osoittaa myös Laanaoja-niminen drinkki, joka on semmonen paskanvihreän värinen. Aivan kuten se itse Laanaojakin, mikä keskustan halki "virtaa" :DJa olen haaveillut niiden t-paidasta! Nyt ostettiin miehen kanssa molemmille samanlaiset :) Ja koska se niiden ladyfit-malli oli sellainen, että mun napa vilkkuisi siitä niin ostin minäkin tuon miehekkäämmän mallin ja ompelin siitä sitten Terhi-fit -version. Tuossa logossa on sitten Oulun tuomiokirkko ihan tunnistettavissa.

Siis nuo hihat on niin järkyttäviä!Reilulla kädellä sit vaan hihaa lyhyemmäksi ja kapeammaksi. Ei siitä kyllä oikein hyvää edes tullut. Pitäisi jotkut tissilaskokset tehdä :D Kun se hiha vaan tulee niin huonoon kohtaan, jää semmoset kainalopussit. Mutta joo, kelpaa mulle tuollaisena! :)Kuvat aika epäedustavia, mutta hovikuvaajani ei jaksa ottaa montaa otosta X)

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Norsis teki sen taas! Epäonnistui siis :D

Voi saakeli, kehtaako tämmösiä edes näyttää. No mutta, ajattelin viihdyttää teitä. Saatte ehkä hyvät naurut taas kerran, kun meitsi on mokaillut.

Joo eli vaatekaapissa on roikkunut muutama repalainen (pieniä reikiä) ja kulahtanut paita ja olen jossain vaiheessa ajatellut virkkaavani jostain rääsyistä pyöreän ovimaton. Muistin kuitenkin, että jossain viime kesän kässälehdessä oli ohje matonkuteista tehtyyn koriin ja etsin sen käsiini.Sen kummemmin mitään ajattelematta lapsellisesti luulin, että tuohon riittäisi kaksi paitaa. Tässä ne:ja hillittömän leikkausoperaation jälkeen:Ja ei muuta kuin innolla virkkaamaan! Puolipylväillä se piti tehdä (ehkä joku jo arvaa tässä vaiheessa, mikä meni pieleen).

No eihän ne kaksi paitaa riittäneet mihinkään! Kaivoin esiin mustan paitani, josta pidin ihan hirmuisesti ennenkuin erinäisten tapahtumien kautta sotkin sen purukumilla (alkoholilla oli osuutta asiaan). Säästin sen kuitenkin, koska tykkäsin siitä ja kai jotenkin toivoin, että se pyhällä hengellä puhdistuisi. Mutta en ole mikään martta, siinä se on edelleen. No, eipä ole enää kun saksin senkin suikaleeksi! (Lievästi ryppynen, heh. Hyvin viikattu.)Paidasta riitti vain kahteen kerrokseen eli ei oikein mihinkään (ja mun paidat ei tosiaan ole mitään XS-kokoa. Mutta saatoin ehkä leikata liian leveästi). Alkoi jo meneen hermot.Mutta mikäs siinä virkatessa, nätti kesäpäivä jne. Ja muutenkin piti ulkona tuota tehdä, kun kankaista lähti niin paljon pölyä ja kaikkea pupenoa mun hengityselimiin, että alkoi vetään jo tukkoon.Saksin siis sinne sitten vielä 2 paitaa ja yhdet pitkät kalsarit (heh). Eli siinä on sitten 5 paitaa ja ne kalsongit, jos oikein laskin. Valmis juttu painaa aika pirusti. Ja siitä siis tuli aivan järjettömän kokoinen! Eikä se oikein pysy muodossaan. Ei oikeestaan juuri mitenkään (kuvaan feikkasin ja tungin isoimman boolikulhon sinne sisään). Ja kahvatkin lörpöttää.Toisaalta lehden kuvassakin se saattaa olla iso, koska se on tuolin päällä ja vie ihan hyvin tilaa. Kuitenkin se näyttää niin pieneltä ja sirolta.

Omani näyttää ihan hirveeltä.

Ja mikä sitten meni vikaan?

Mulla on melko vahva epäilys siitä, että tekemäni "puolipylväät" eivät olleet puolipylväitä X) Googletin ja katoin, että ei ne kyllä pylväitäkään olleet. Mitä lie välimuotoja oon virkannut (tai sitten ne oli ihan oikeita puolipylväitä, mutta onnistuin muuten vaan tekee hervottoman lerpattavan paskakasan siitä). Eikä tää tosiaankaan ollut eka kerta, kun käy noin! Milloinkohan sitä jaksaisi tarkistaa oikeaoppiset puolipylväät ja pylväät ENNEN aloittamista? No, onneksi tuo oli vain yhden illan projekti. Ei edes vituta. Mutta tekemisen ilo ei riitä purkamiseen, roudaan tuon varmaan kierrätyskeskuksen ilmaisosastolle, joku muu innokas voi sitten purkaa :P Niin tai vielä parempi idea: laitan sen jollekin isopäiselle patsaalle pipoksi! XD (Kun tein tuota ja mieheni tuli kysyyn, mitä teen, laitoin sen päähäni ja sanoin surkealla äänellä, että pipoa mä yritin, mutta tuli vähän liian iso.)

Osa kankaista soveltui aika huonosti matonkuteeksi. Liian vahvaa neulosta, niistä irtoaa semmosia hippuja. Voi jee.

Mutta oon ommellut jotain ihan onnistuneenkin oloista, siitä lisää parin päivän päästä kunhan saan homman viimeisteltyä.