Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

2 / 13


Ommeltu:

Neulottu:

Virkattu:
ja muutama vääränkokoinen 
tai muuten vaan epämääräinen asia

Muuta:

***


maanantai 25. helmikuuta 2013

Tyypillistä

Se kun on jokin isotöinen neule kesken jolla olisi deadline aika pian...


ja sitten keksiikin että virkkaanpa tässä ohessa itelleni mekon. 


Ja voitte vaan kuvitella että tän kokoiselle ihmiselle mekon virkkaaminen 4 mm:n koukulla ei ole mikään yhdenillan väliprojekti. 

Huoh.

Heh.

Päätin että saan virkata niin paljon kuin haluan mikäli neuletyö edistyy vähintään yhden raidan verran illassa. Eilen menin nukkumaan 2:50.

perjantai 22. helmikuuta 2013

"My other bag is Chanel"

Tiedättehän ne my other bag is Chanel -kassit? Kohta loppuvan äitiyslomani ja siitä seuranneen rahahanojen sulkeutumisen kunniaksi tuunasin näppärästi kaksi ruman väristä ikitahraista second hand -bodya kangasmaalilla ja nyt niissä on vähän enemmän twistiä. Joo, en silittänyt vielä.

torstai 21. helmikuuta 2013

Muistikirjamaaliskuun tarvikelista


Muistikirjamaaliskuuhun osallistumiseen tarvitset:

-Muistikirjan tai vihon. Vähintään 31 sivua. Itse käytän Moleskineä johon olen tehnyt aiemmatkin vastaavien haasteiden jutut mutta perus ruutuvihko tai itsekyhätty vihkonen ajaa saman asian. Koolla ei ole väliä vaan ihan oman maun mukaan voi valita.
-Kynän. Musta geelikynä on minun luottokynäni tämmöisissä hommissa :)
-Liimaa ja / tai kirkasta teippiä. 
-Sakset.
-Aikakausi- tai sanomalehtiä silputtavaksi.


Jos et ole kovin minimalistinen kuten en minäkään ja koristelut ja askartelut lähtee herkästi lapasesta, voi lisäksi tarvita omien mieltymysten mukaan esimerkiksi:

-Washiteippiä ja muita hauskoja teippejä. Siis pirusti erilaisia teippejä!
-Kaksipuoleista teippiä (kun liima ei aina ole paras vaihtoehto). I ♥ Biltema, haha :D
-Dymo koska sillä nyt vaan on kiva tehdä tekstejä.
-HERVOTON KASA (kuvassa vain murto-osa niistä) erilaisia papereita, tarroja, lehtileikkeitä, valokuvia, kortteja ja kaikkea mahdollista paperisilppua.Lisäksi tulet tarvitsemaan kaikkea randomia sälää mitä myös roskiksi saatetaan kutsua mutta niitä varmasti sitten tilateen vaatiessa löytyy joka kodista ;)

Ollaan perustettu Flickr-ryhmä muistikirjamaaliskuuta varten minne voi ladata omia tuotoksiaan mikäli haluaa ja Flickr:n jäsen on. Lisäksi tietysti toivomme että ilmottaisitte blogin kommenttiosastolle (kuten moni on jo tehnytkin) jos ootte messissä ja blogiin kuvia lataatte niin tiedetään tulla paikan päälle ihastelemaan :)

Mä oon ihan liekeissä :D Maaliskuu, tule jo!

Ps. Tsekkaa myös Inarin tarvikelista :)

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Syöttötuolityynyn uusi päällinen

Kyllästyin pyyheviritelmiin ja hommasin syöttötuolin pienennys -tyynyn. Rumahan se oli joten surautin päällisen vanhasta kirppislöydöstä, Tampellan Ulpukka -kankaasta. Sopii paremmin keittiöömme kuin alkuperäinen :)
Vähän turhan timmi tyynyliina tuli joten varmaan loppuu kasetti kun sitä alan pesun jälkeen takaisin paikoilleen änkemään mutta sen siitä saa kun ei voi ekalla yrityksellä leikata suoraan ja sitten pitää vähän korjailla, kröhöm.

Muistikirjamaaliskuu

Kuten ehkä jotkut muistavat, olen muutamaan otteeseen osallistunut "journal-haasteisiin" joissa blogin pitäjä on antanut kuukauden joka päivälle aiheen jonka mukaan sitten kirjoitetaan (ja mahdollisesti koristellaan) aiheeseen liittyviä juttuja kunkin päivän teeman mukaan.Ja niissä sitten monesti on ruvennut ärsyttään liika tekopirteys tai ylisyvällisyys jne ja haasteet ovat useimmiten jääneet omalta osaltani kesken.

Päätettiin Ikomi- blogin Inarin kanssa tehdä oma kuukauden kestävä muistikirjahaaste jossa aiheet on enemmän suomalaiseen makuun ja se kantaa nimeä:

(bannerin teki Inari)

Toteutetaan tämä siten että minä teen suomeksi ja Inari englanniksi, samat aiheet siis annetaan molemmissa blogeissa päivittäin samalla kellonlyömällä (6:00) sitten maaliskuussa. Aiheet pyörivät aika pitkälti samoissa jutuissa kuin niissä mihin molemmat ollaan aiemmin osallistuttu, mutta meidän omien mieltymysten mukaisina.

Tämä siis ensimmäinen kutsu mukaan muistikirjamaaliskuu -haasteeseen, lisätietoja tulossa pian ja maaliskuussa sitten pärähtää! Jee! :)

Kuvia haasteista, joihin olen osallistunut ja päässyt edes muutamaa päivää pidemmälle:
28 days of journaling, helmikuussa 2011
the 30 day journal challenge kesäkuussa 2012

Ootko mukana, oothan?

maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikkujäbän jalkakuva

Koska olen kateellinen noista sukista :D Ai miten niin täytepostaus? On vähän mojo hukassa neulomisen suhteen kun niin yksitoikkoinen juttu nyt työn alla enkä ole jaksanut ommellakaan vaikka ois tarvetta.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Do-it-your-own-damn-self -väliaikainen lapsiportti akuuttiin tarpeeseen


Mielensäpahoittajan ystävänpäivä

Eilinen oli melkoinen mielensäpahoittajan päivä. Kovasti potki elämä päähän mutta hengissä selvittiin. Sen lisäksi se oli ystävänpäivä. Kyllä ne ruusut kummasti mielialaa nostattavat, varsinkin kun ne on ostettu lohdutusmielessä. Niin ja sekin tekee mielen iloiseksi että joku muistaa lahjalla sekä käsinkirjoitetulla kortilla, olkoonkin sitten viestintätoimistolta tai ei ;D


Vähänkö kivaa, koska mulla ei ole ollut esiliinaa aiemmin! Pannunalunenkin on kovin soma :)


No ruusut oli kyllä mieheltäni. (Kuvattu tänään ja jo ton näköisiä, höh)


Lähetin joitain ystävänpäiväkortteja tänä vuonna mutta eiväthän ne tietenkään kaikkien mieleen ole, koska ovat lähetetty vain kaupallisen ystävänpäivän vuoksi (mutta meitä on joka junaan, itse en pidä Facebook-toivotteluja minkään arvoisina). Kortteja on tietenkin kiva lähetellä muuten vainkin ja itse asiassa tänä vuonna ollaan saatu jo kaksi postikorttia ystäviltä. Tässä toinen jonka sain tällä viikolla, onko hieman paras? No on!


torstai 14. helmikuuta 2013

Satunnaisia lisätilkkuja

Kuten aiemmin mainitsinkin, neulon satunnaisia sankareita -takkia varten tilkkuja mutta en halua esim niitä monivärisiä (tai sitä rumaa satunnaisreikätilkkua), joten olen tehnyt korvikkeeksi muunlaisia. Voihan olla että ennen syksyä tämän tapaisia tulee niihin ohjeisiinkin mutta onpahans sitten valmiiksi tehtynä ;D

Tämä ensimmäinen on sitten olevinaan "pöllöpalmikko"
maanantai 11. helmikuuta 2013

Heijastavat pinnat

Niin kauan kuin olen jalkojakin kuvannut (eli olen aktiivisesti käyttänyt digikameraa), olen tallentanut elämää myös erinäisten heijastavien pintojen kautta. Innostuin jalkakuvien määrästä niin että keräsin näitäkin yhteen. Eikä siis mitään kotona otettuja tai sovituskoppikuvia vaan niitä merkityksellisiä. Huomatkaa esim peilikuva 5 min ennen vihkimistä, peilikuva synnytyksen jälkeen kun maitoa alkoi herua (kuka oikeesti kuvaa sen? No mä!), kuvia baarien vessoista, reissuista, yöjunista, niistä kiiltävistä palleroista katujen varsilta jne. Yhdessä ja erikseen. Näihin valkkasin semmosia missä ei hirveenä muita näy.


Luulenpa että tässäkin olisi aika hauska kuvakirjaidea :)

Todellakin koipikreisi


Mä kävin vielä kertaalleen kuvakansiot läpi ja lisäsin paljon jalkakuvia edelliseen merkintään. Sitten on vielä semmosia mitä en halua julkaista niin yhteensä niitä on sitten 122. Mä niin taidan teettää noista kuvakirjan! On sitä hassumpaa ja turhempaakin kirjahyllyssä :D

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Koipireisi

koipiKreisi

Mami go go:ssa heitettiin ilmoille haastetta näyttää kuvia mikäli on syystä tai toisesta ollut tapana kuvata jalkojaan. No tuota juu! Löysin matskua jo vuodesta 2005 asti joten ihan uusin muotivillitys tämä ei ole mutta jotain äärimmäisen addiktoivaa kuitenkin koska todellakin, tässä kuvamateriaalia 8 vuodelta! Luulenpa että tapa jatkuu sillä viimeksi tänään koin suurta tarvetta kuvata jalkojani, tosin en sitä sitten kuitenkaan tehnyt. Missään aikajärjestyksessä nämä ei ole, heivasin vaan matskua työpöydälle ja sattumanvaraisesti yhdistelin.


Jalkani eivät ole mitenkään sirot eivätkä kuvaukselliset mutta ne on mun räpylät ja ne ovat tallanneet maailmaa paljon. Miksipä ei siis dokumentoisi :D