Sivut

maanantai 3. tammikuuta 2011

Paluu arkeen

Sillä välin kun vietin pitkän putken pekkaspäiviä kotikotona, olin saanut postia. Ensinnäkin, tittididii, joulukuun magic yarn ball!!!

December Magic Yarn Ball, received

Tää nyt oli vähän laimea mutta on tämä kivaa silti. (nastoja? paperivuokia jotka ovat litistyneet kerän sisällä? epämääräisen pituinen nyöri?)

December Magic Yarn Ball, received

Taas sain muuten muliinilankoja :D Mutta ei se mitään, sillä mä tuossa välipäivinä pitkästä aikaa ristipistoilin.

stitching

Itse asiassa sain sen valmiiksikin mutta en voi vielä näyttää koska se on kind of synttärilahja miehelleni sikäli että miehet varmasti haluaa ristipistotaulun lahjaksi xD Mutta tää onkin hieno (ja oletan nyt ettei sitä kiinnosta lukea mun blogia).

Ja muliinilangat (kun niitä nyt sitten on), muuttivat bambiboksiin ja tämä kuva vain siksi että voin vaivihkaa esitellä miten hieno bambipeltirasia mulla on (ostin Oslosta viime syksynä).

yarns


Posti toi myös swap-botin kautta guerilla art -vaihdon ja tästä olen ihan haltioissani. Mähän etukäteen pelkäsin että saan jotain tarroja tai sabluunoita tai muuta laitonta katukoristetta mutta vieläpä mitä! Kutistemuovista tehtyjä riipuksia joihin se on (amerikkalainen) kirjoittanut SUOMEKSI piristäviä juttuja. Miten herttaista :) Mun piti jo tänään käydä ripustelemassa näitä ympäriinsä mutta se sitten jäi.

guerilla art, received via swap-bot

13 kommenttia:

 1. nuo riipukset on ainakin sellasia että jos ei ole kunnolla kiinnitetty niin ihmiset nappaa ne heti mukaansa

  VastaaPoista
 2. Ruu: Luulen että sillä oli ajatuksenakin että ne napataan mukaan, kun oli laittanut tuollaiset narut. Ite tietty solmisin umpisolmuun tolpan ympärille mutta taidan tosiaan laittaa vain roikkumaan jostain että joku voi napata kun olin ymmärtävänäni että hän oli ajatellut niin.

  VastaaPoista
 3. Mitä tuossa Totoro-riipuksessa lukee? Se on sweeeeeeeeeeet<3

  p.s. sanavahvistus sangrap... väänsin sen mielessäni muotoon "suncrap" :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Siinä lukee "olet ihastuttava". Suncrap xD

  VastaaPoista
 5. Oo ristipistoja, oon viimeksi ala-asteella tehnyt! Nyt olisi hauska kokeilla jotain. :) Jotain hienompaa kuin se punatulkku jonka silloin tein..

  Riipukset on myös huippuja! Toivottavasti ne mukaansa nappaavat ihmiset osaa sitten jollain lailla niitä arvostaa. :)

  VastaaPoista
 6. Voi elämä tuota bambilaatikkoa! Että voi olla ihana!!!

  VastaaPoista
 7. En mä ainakaan raaskisi ripustaa noita juttuja mihinkään julkiselle paikalle, on ne sen verran hienoja!

  VastaaPoista
 8. Petra Ilona: Netin syövereistä löytyy vaikka miten kaikkea kivaa inspiraatiota ristipistoihin. Muutakin kuin punatulkkuja ja kukka-asetelmia. Ainakin Flickrissä on mielettömän hienoja ryhmiä joissa cooleja ristipistoja ja kandee tsekata esim Feeling stitchy -blogi ja Seriously Seditious Stitching. Pitkästä aikaa oli huippua tehdä ristipistoja PIENISSÄ MÄÄRIN, tuskin tulee hirveesti enempää tehtyä :D

  Kirsikka: No se on! :)

  Velma: Onhan ne hienoja mutta eihän niillä mitään itse tekisi :D

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania noi riipukset :) Kiva idea.

  Aa, ristipistoja, joskus mietin joskos itsekin taas kokeilisi mutta lapsuuden traumat on liian kirkkaana vielä mielessä :D joku ihana nörttijuttu (vaikka marioo?) ois jees.

  VastaaPoista
 10. Fee: Nörttijutut just on parhaita, tuokin, minkä minä tein, kuuluu kategoriaan "nörtti" ;) Heh, ja tää olis hieno kans: linkki.

  VastaaPoista
 11. Blogisi on niiii ihana <3 Oon jo vaikka kuinka pitkään seuraillu näperryksisäsi <3 :)

  VastaaPoista
 12. Moi! Tuolla uudenvuoden kuvakollaasissa vilahti hattuun liitetty iso vaaleanpunainen nappi! Mistä se on peräisin ja saako sellaisia jostain ihan ostettua? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! Blogisi on ihanan herskyvä :)

  VastaaPoista
 13. Kzzkzz: Hihi, voi kiitos :')

  Sisustuskärpänen: Pipo on ostettu "valmiina", itse asiassa Harajuku- "merkkiä". En siis tiedä mistä pelkkiä nappeja saa, valitettavasti, vähän nimittäin ostaisin itekin :D

  VastaaPoista