Sivut

torstai 27. tammikuuta 2011

pimpelipom

Ostin Novitan kevätlankoja. Oli pakko saada persikan väristä koska erinäisellä neulefoorumilla sitä on haukuttu niin hirveästi että mulle iski väkisinkin vastareaktio: "oi miten kiva ja nostalginen väri!" Sitä paitsi ei persikka paskempi väri ole, vaikkakaan en pastellisävyistä piittaakaan. Mulla oli lapsena persikan värinen Tunturin Poni -polkupyörä. Ja persikan värinen neulepaita.


Ja pitihän sitä homoraitaista 7 bröderiäkin saada. Tuskin siitä mitään ns oikeeta teen, mutta ehkä neulegraffiteja (ai miten niin jämälankaprojekteja, e-hei!)


Itse asiassa neulegraffiteihin liittyen mulla olisi vähän hehkutettavaa mutta jotenkaan en vaan ole saanut ilmoitettua. Noh, jospa tässä joku päivä.

Oon nyt vähän angstituulella koska meidät irtisanottiin eilen meidän kämpästä (uusi vuokranantaja muuttaa tähän itse). Ja sitten tänään hukkasin toisen zoo keeper -lapaseni :'C

12 kommenttia:

 1. onnea uuden asunnon etsintään, muuttaminen on kamalinta hommaa minkä tiedän:(

  VastaaPoista
 2. Ruu: Kiitos, sitä tarvitaan! Onhan meillä onneksi puoli vuotta aikaa kerätä romut täältä mutta tietysti olisi kiva jos se kämppä löytyisi mahdollisimman pian. Ollaan melkein kuusi vuotta tässä asuttu niin turhaakin rompetta on kertynyt niin kamalasti että melkein itku tulee kun ajatteleekin sitä rumbaa että pakkaa ne laatikoihin ja lajittelee että mitä vie kirpparille tai roskiin. Jos olisin fiksu, alottaisin sen lajittelun jo nyt.

  VastaaPoista
 3. kauan teillä on vielä aikaa ennen kun pitää muuttaa? en edes halua ajatella että pitäisi tätä omaa hamsterispesää alkaa pakkaamaan laatikoihinm tai no toisaalta siinä voi esittää raivaavansa turhat esineet pois :)

  VastaaPoista
 4. 6 kuukautta saadaan olla tässä mutta toki heti lähdetään kun löytyy kiva. Siinä voikin sitten kestää :P

  VastaaPoista
 5. Eikä! Mullakin oli pienenä persikan värinen Tunturin Poni fillari! :o

  VastaaPoista
 6. Ikävää kuulla irtisanomisesta, mutta voi olla kivaakin muuttopuuhiin ryhtyminen. Jos siis löytyy joku kiva asunto. Vaikka ei se laatikoiden pakkaaminen muokaan viehätä. Eli lykkyä tykö! Nyt odotellaan kielipitkällä sitä neulegrafiittipostausta johon viittaat.

  VastaaPoista
 7. Mama Elf: Oltaisiin muutettu tästä joka tapauksessa vuoden lopussa, joten silleen ei haittaa. Muuten kuin että tämä sotki aika hienosti meidän asuntosäästöprojektin ja muut kun pitääkin muuttaa jo aiemmin kuin oli tarkoitus.

  Mä nyt pävitin sen neulegraffitijutun ;)

  VastaaPoista
 8. Persikka/ aprikoosi ja lohenpunainen on just niin ällöjä värejä, että ne on ihan mahtavia!
  Vähänkö olin iloinen että kevätlangoissa oli paljon persikkaa!

  VastaaPoista
 9. SViU: Mut lohenpunainen on oikeesti hieno! :D Persikka on just siinä rajalla että on tarpeeksi kauhee ollakseen hieno :D

  VastaaPoista
 10. Sateenkaarigraffiti ois aika ihku! :) Oon ite kuolaillut tuota samaa väriä kauppojen lankahyllyillä.

  Kurja juttu toi muutto. :( Meillekin
  kävi kerran niin, että vuokranantaja totesi tarvitsevansa itse kämpän ja jouduttiin muuttamaan pois...

  VastaaPoista
 11. Sisko: Tuosta saa mooooonta graffitia :D

  Joo, tuo muuttojuttu kyllä ärsyttää vaikka kuten sanoinkin, oltaisiin joka tapauksessa muutettu täältä loppuvuodesta. Tää nyt vaan vähän pilasi alkuperäisiä suunnitelmia.

  VastaaPoista