Sivut

lauantai 24. tammikuuta 2015

Kesähaalari

Näin kuvan Kaavailua -blogissa jossa oli osallistuttu johonkin kierrätyshaasteeseen ompelemalla lapselle haalari farkuista. Ja itse asiassa tällainen vuoritettu kierrätysfarkkuhaalari on ommeltu viime vuonna myös Karkelokukka-blogissa. Olihan se varmaa että farkkuhaalarikateus siitä iski ja nyt on meidänkin pojalle oma!

Tässä on raglanhihat ja vino vetoketju koska en löytänyt kaavaa jossa vetoketju olisi suoraan. Jälkikäteen ajatellen olisin tottakai osannut muokata kaavan sellaiseksi mutta nyt on näin ja vetskari menee tuonne toiseen lahkeeseen. Onhan se tietty helpompi pukea kun aukeaa noin alas verrattuna siihen että vetskari olisi vain kaulasta haaraan.


Itse en halunnut haalaria vuorittaa lopulta edes trikoolla (toisin kuin vuosi sitten ompelemani farkkutakki joka vuorin vuoksi osottautui hankalan kuumaksi ja käyttöaika jäi siksi kovin lyhyeksi, onneksi se taitaa mahtua vielä). Joten tämä on ihan vain farkkua, sellainen lämpöisten ilmojen kuorihaalari kun ei jaksa erikseen vaihtaa ulos mennessä ulkoiluhousuja. Just näppärä hiekkalaatikolle ja päiväkotiin lämpöisinä kevätpäivinä. Ja vähän viileämpänä päivänä voihan tuonne pukea vaikka villahaalarin alle. Vesipilareita tässä on pyöreät nolla joten vain kuivan kelin haalariksi sopeutuu. Tuhosin tähän kahdet omat farkut ja kahdet jäbän farkut.Sovituskuvia sitten keväällä.

15 kommenttia:

 1. Hyvä, että haalarikateus iski. Upea lopputulos, kuten mallissakin kierrätyshaasteessa.

  VastaaPoista
 2. Aivan huikee. Pitäisköhän alkaa kerätä farkkuja ja tehdä itelle haalari :D

  VastaaPoista
 3. Oi, tämä on tosi ihana! Ja hienosti hyödynnetty nuo taskut :)

  VastaaPoista
 4. Jestas ku kiva! Tosi hyvä idea jättää se vuorittamatta. Aina tuntuu olevan pulaa semmoisista puistonkestävistä housuista, jos ei oikein ole vk-haalarin aika. Mutta täähän sopii just loistavasti siihen tarpeeseen. Hyvä sua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Uskon että tälle on paljon enempi käyttöä näin kuin jos olisin vuorittanut ja olisi kuuma mutta ei kosteuden kestävä. Jee, tuu jo kesä!

   Poista