Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

4

Täydellinen olohuoneen joulutyyny! Kirjoneuletta, läppäri, peliohjain, puhelin, poroja, kuusia, sydämiä, paketteja ja joulupalloja. Kertakaikkiaan täydellinen. Ja arvatkaapa, mistä nappasin kuviot?


Viime vuoden DNA-kaupan jouluilmeestä, kyllä. Kävelin vuosi sitten muina naisina paikallisessa kauppakeskuksessa ja nostin katseeni puhelimestani ja mitä näinkään! Täydellistä kirjoneuletta! Ei muuta kuin nopsaan puhelimesta kamera päälle ja napsiin fotoja. Sille joululle en enää ehtinyt, mutta tänä vuonna hyvissä ajoin kesällä aloin rustaan kuvioista ruutupaperin avulla tyynyn kokoista kokonaisuutta. Notta kiitosta vaan DNA! T: uskollinen asiakkaanne jo vuodesta halko ja värikuoret.


Tyynynpäällisen etupuolen neuloin Novita Nallesta, takapuolella on ihan vain lakanakangasta ja alareunassa vetoketju.


Eli tasona neuloin, mutta mulle se ei ole mikään ongelma.Jouluverhossa meni muuten tänä vuonna neidit päät alaspäin ja huomasin asian vasta näitä kuvia ottaessani, mutta koska luonnonvaloa on tarjolla todella rajallisesti, en alkanut kääntään verhoa, sillä sitten en olisi enää ehtinyt ottaan kuvia uudestaan. Oikeastihan tuo verho on siis pöytäliina ja siinä on kuvioita molempiin suuntiin, mutta olen yleensä laittanut sen kuitenkin niin päin, että nuo ihmispäät ovat oikeinpäin.


Joka tapauksessa, tämä tyyny on IHANA. Se on neulotuista joulutyynyistämme isoin ja muhkein ja vielä aivan uudenkarhea.


Tällaisista puskista revityistä inspiraatioista tulee kyllä kaikkein paras fiilis ja tekee tästä tyynystä vielä entistä täydellisemmän.

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea!

  VastaaPoista
 2. Upea toteutus! Sopii teidän perheelle kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 3. Upea tyyny! Mulla on sama juttu, että katselen kaikkia kuvia sillä silmällä, että niistä tulisi hyvä neulekaavio. :D Tuo verho on jotenkin niin hupsistarallaa. :) Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistin tän myötä, miten jo lapsena jäljennettiin teksti-tv:stä pikselikuvia, mitä sit hyödynneettiin kirjoneuleissa :D :D :D

   Poista
 4. Ihan huippu! Olen niin samaa mieltä tuosta lennosta napatuista ideoista, niistä tulee monen päivän leijunta!

  VastaaPoista
 5. Haha niinpä tietenkin, just kun kaavoja kuolaten kommentoin edelliseen postiin, tässähän tämä ohje on. Aivan upea tyyny tosiaan!

  VastaaPoista