Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2019

14

KREISIT JOULULEGGINSSIT! Hupsistarallaa-blogijoulukalenteriklassikko ja täällä taas. Lapsi sai nyt jo kolmannet peräkkäisinä jouluina, itse jäin viime vuonna vailla tilkkuleggareita, mutta tänä vuonna ostin ihan varta vasten Tampereen kässämessuilta pieniä pätkiä jouluisia trikoita joululegginssejä varten. Jämistä tehtiin vielä tyttärellekin, tosin niistä tuli aivan liian isot, mutta meneepä sitten ensi vuonnakin.


Hipsteritontut ja sydämet on Verson puodilta, bambikangas Paapiiltä. Ruutukangas on jämää vanhoista varastoista.


Näistä tuli aivan mielettömän ihanat! 


Tonttuhousuilla olen juhlinut jo kahdet lasten pikkujoulut, aion laittaa ne töihin glögijuhlapäivänä ja sitten tietty lööbailen näissä jouluna ja välipäivät ja ja ja ensi vuonna uudestaan! Lapsi on ymmärrettävistä prinsessaikäsyistä juhlinut lähinnä tyllipaljettimekoissa ja glittersukkahousuissa, mutta on tonttuhousujakin silti ehditty käyttään :)

7 kommenttia:

 1. Niin hyvän mielen joulukalenteri 😊! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Teillä on hienot kengät ja!

  Aina kun näen sinun joululegginsejä, mulla haluttaa itsellänikin ommella jotain vastaavaa, mutta en sitten ikinä kuitenkaan saa aikaiseksi. Tilkkuompelukset on oikeasti aika haastavia... Mutta ei se mitään - jo ajatus siitä että teillä on nyt noin kivat pöksyt saa hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkuompeluissa on tosiaan omat haasteensa, mutta nämä olen ommellut todella rennolla otteella ilman mitään ylimääräistä hienosäätämistä :)

   Poista
 3. Ihana, positiivinen joulukalenteri, joka saa hymyilemään ja hyvälle mielelle. Innolla seuraan tätä. t. mummeli Espoosta

  VastaaPoista