Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2016

9

Ompelin itselleni talvimekon Verson puodin Sielulintu-trikoosta. Mähän tosiaan leikkaan mekot siten, että käytän t-paidan kaavaa, josta saan siis pääntien ja hihahommat, mutta leikkaan vapaalla kädellä lisäpituutta helmaksi ja samoin hihoihin. Yleensä teenkin lyhythihaisia, mutta joskus talvella saattaa kaivata pidempääkin. Koska halusin hihat samasta kankaanleveydestä, en voinut tehdä kovin leveätä helmaa mekkoon. On se kuitenkin vähän A-linjainen. Pitkät hihat ja vähemmän levenevä helma, joka on vielä jopa vähän pidempi kuin normaalisti, tuo tietenkin taas vahvat yöhamefibat, mutta päätin olla välittämättä asiasta. Kangas on ihana ja onnistuin ompeleen tämän todella siististi ja käyttämättä resoria.


Kuvaamisen kanssa kävi vähän nolosti. Otin aivan älyttömän monta kuvaa jalustimen ja kaukolaukaisijan kanssa ja sitten vasta huomasin, että kamera ei ole tarkentanut kuvassa yhtään minnekään. Olin jo menettää hermoni kunnes seuraavana päivänä tajusin, minne kamera oli tarkentanut. Nimittäin titenkin siihen sojossa olevaan käteeni joka sohii kaukosäätimellä kohti kameraa ja sitten palauttaa käden takaisin alas ennen kuin kamera sanoo räps. Sitä vaan ihmettelen, että miten näin kävi vasta nyt.Joulukalenterimysteerihuivista, jota siis minäkin aloin neuloa, on tulossa tähän väreiltään mätsäävä :) Sielulintu ja Satakieli.

7 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Samistelen parin luukun päästä 😄

    VastaaPoista
  2. Kiva mekko! Luin tämän jutun alunperin kännykällä ja ihmettelin, että mitä se horisee epätarkoista kuvista. Kännykällä pienessä koossa näkyi nimittäin ihan hyvin. :D

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluun samanlaisen:O Tota kangasta ei enää saa:_( Tossa väriss siis..

    VastaaPoista