Sivut

tiistai 20. joulukuuta 2016

20

Haluaisin ehdottomasti meille tosi kivoja, nättejä, merkityksellisiä ja jonkin verran myös itse tehtyjä kuusenkoristeita. Ostettiin muutama vuosi sitten joulu(muovi)kuusi ja koska haluan kerätä koristeet pikkuhiljaa täydelliseksi kokoelmaksi, enkä ostaa kertalaakista, on meillä väliaikaisesti ollut iso satsi punaisia palloja, joita nyt sitten vuosi vuodelta vähennetään kivempien koristeiden tieltä.


Tänä vuonna askartelin kangaspäällysteisiä nappeja ja solmin ne langalla vastakkain ja päälle muutama helmi. Tuli ihania! Käytin Finlaysonin Oma perhe -kankaan ihmisten päitä, kun sattui vielä oleen pieni pala kyseistä kangasta jäljellä. Olen ennenkin tehnyt niistä nappeja (joista tein hiuspinnejä). On niin hauskasti juuri napin kokoisia ne päät! Päällystettävien nappien pohjat olen ostanut Tigerista.

Meidän kuuseen sopisi hyvin myös vaaleansinisiä lankatupsuja! En tiedä viitsinkö enää tälle vuodelle tehdä, mutta kirjoitinpa tähän ylös, kun kuitenkin ensi vuonna selaan näitä vanhoja joulupostauksiani ;)

5 kommenttia:

 1. Mulle pinterest ehdotti pikkupipoja, jotka oli kieputettu langasta wc-paperihylsystä leikatun kaitaleen päälle. Roikkuivat isosta tupsusta. Sopisivat noiden seuraan.
  M&

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt sellaisia myös, mutta itse pidän enemmän ihan vain pallotupsuista :)

   Poista
 2. Kivoja nappikoristeita, sopii hyvin teidän kuuseen!

  VastaaPoista
 3. Katsoin ensin, että oletko tehnyt joulukoristeet perheestänne, mutta huomasin, että koristeita on ainakin yksi liikaa. On se kiva perhekuvataulu mielessä. Niin, mutta jospa koristeissa onkin otettu huomioon jo tulevaisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei tosiaan ole meidän perhe näissä napeissa :D Ja lapsiluku on kyllä jo täynnä :D

   Poista