Sivut

lauantai 25. elokuuta 2018

Hullaantuneena Prymin neuletarvikkeista

Heippa ja terveisiä Prym Consumer Finland Oy:n bloggaajapäivästä. Sain tosiaan kutsun Prymin toimitiloihin tutustuun tuotteisiin ja viettään kivaa päivää muiden neulebloggaajien kanssa. Onneksi kalenterissani oli tilaa, sillä tätä en halunnut jättää väliin. Olen jo aiemminkin hullaantunut mm Prym ergonomics -puikoista ja hyvän muotoisten nuppineulan nuppien vuoksi (muita nuppineuloja en enää edes käytä, ellei nämä lopu kesken, jos on isompi tai useampi työ meneillään). Luulin olevani perillä uutuuksista ja olevan skenessä mukana, mutta kyllä taas kuulkaas sai ihminen yllättyä!


Ergonomics-sukkapuikkoja minulla onkin kahdessa eri koossa ja nyt goodie bagista sain lisää sekä myös yhteen klikasautettavia pitkiä puikkoja. Kokeilematta on vielä nuo pyöröpuikot kiertymättömällä metallikaapelilla, mutta niistä ei ole vielä pieniä kokoja saatavilla.


Pyöröistä kyllä tiesin, mutta näistä jooga-palmikkpuikoista en! En juurikaan edes neulo palmikoita, mutta tämä puikko vaikuttaa todella nerokkaalta, sitä voi taitella mihin asentoon ja mitenpäin vaan.


Ja entäs tämä perinteisen "sokean silmän" parempi versio: esiintyönnettävä kärki ja vielä ledivalo päässä? EN KESTÄ!


Käsitöissä on mahdollisuus loputtomaan välineurheiluun, mutta se ei ole välttämättä lainkaan huono homma. Nyt on viime aikoina ollut villityksenä laittaa tasseleita neulehuivien kärkiin. Itsekin haluan olla trendien aallonharjalla, mutta olen ihan surkea tekeen tasseleita. Nyt pitäisi alkaa sujuun, kun kaukosäätimen ympärille langan kerimisen sijaan tähänkin on oma apuvälineensä.


Se pääsi heti testiin.


Ja jopa minä onnistuin.


Tasseleiden lisäksi kokeiltiin myös kirjomista.


Ja testattiin ja arvosteltiin eri lankalaatuja ja sukkapuikkoja.


Bongasin hyllystä jotain tosi söpöä: nimittäin 60 g kerät Arne ja Carlos -lankaa lasten sukkia varten! Monet ehkä tietävätkin ja muistavatkin tästä vuosien varrelta, miten hyvin mulla aina onnistuu, tai siis nimenomaan EPÄONNISTUU nämä itsekuvioituvista langoista tehdyt sukat, mutta yleisö toivoo, että jos vielä kerran saisi lukea kiroamista ja angstaamista näistä. Rakastan noita Arne ja Carlos -lankoja, mutta mä en vaan kertakaikkiaan onnistu. Lupaan kuitenkin, että jos jossain kaupassa tulee näitä lasten versioita vastaan, ostan ja kokeilen. Vielä viimeisen kerran!Kaikissa näissä hienoissa jutuissa on kuitenkin se pieni ongelma, että näihin juurikaan kaupoissa törmää. Joten kauppiaat hyvät, me haluamme tasselikehikot, muovailtavat palmikkopuikot ja huulirasvatuubineulakotelot sun muut valikoimiinne.


Niin sitä vaan taas keskittyi kuvaan ihan muita juttuja kuin ihmisiä, vaikka koolla oli tosi kiva porukka käsityöbloggaajia. Oli tosi hauska (taas) tavata Kototeon Sanna, Mehukekkereiden Veera, Lankahelvetin Henna, Tuin kutomon Taija, Langan päästä kiinnin Tiia, Kardemumman talon PaulaKoukutetun Jaana ja Raitalampaan Taina. Ja kiitos Prymille järjestelyistä, kutsusta ja goodie bageista.

15 kommenttia:

 1. Oli hieno päivä kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Kehitys kehittyy, kuten sanotaan :) Mitkä nuo sakset ovat tuossa tasselikuvassa? Mulla on selvästikin pahoja aukkoja tässä käsityösivistyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihan vain sakset :D Klassikkomallia haikaran näköiset.

   Poista
 3. Psssst! Riikka-Piikalla on ainakin myynnissä noita Regioita ;D https://riikkapiikka.fi/Regia+Pairfect+Kids+Color?_tu=38263 #haluammenähdäonnistumisia!

  VastaaPoista
 4. Mä en tajua noita kuvioituvia sukkalankoja. tuleeko niistä jollain jotain muutakin kuin ihan hirveä värioksennus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on tismalleen oikea neuletiheys ja silmukkamäärä, niin kai niistä pitäs tulla semmosta, kuin vyötteessä luvataan.

   Poista
 5. Mä saan niillä valmiskuviolangoilla aikaa vain aivan kauheita värioksennuksia. En tajua, mitä pitäisi tehdä toisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee kans, ja kahta samanlaista sukkaa ei tule, vaikka pitäisi tulla. Vaatisi todella paljon säätämistä, että neuletiheys olisi juuri oikea ja myös pysyisi sellaisena. Lisäksi mulla menee siinä heti pieleen, kun tarvin enemmän silmukoita, kuin mitä noissa on oletettu käytettäväksi.

   Poista
 6. Teillä on ollut kiva päivä.

  VastaaPoista
 7. Mistä noita ergonomisia nuppineuloja vois ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en tiedä yhtään kuka näitä jälleenmyy, sen minäkin haluaisin tietää, on nimittäin parhaita nuppineuloja!

   Poista