Sivut

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Väilillä sitä vaan peitotuttaa niin kovasti

Laitoin muutaman vauvanpeiton kirppiskasaan, nautin vapautuneesta hyllytilasta vuorokauden, ja sen jälkeen keksin, että voisin muuten virkata vaihtelun vuoksi rattaisiin uuden peiton. Loogista.


Lanka: Novita 7 veljestä ja Gjestal Janne
Koukku 5 mm
Malli: Ihan vaan perus pylväillä virkattuja keskeltä aloitettuja neliöitä 4 kpl, yhdistin, ja virkkasin vielä kolme kerrosta koko peiton ympäri.Peiton koko n. 85 x 85 cm ja lankaa siihen upposi 455 g.
Tosi nopea tehdä (en kehtaa edes myöntää, miten nopeasti tämän tein), tosi ihanan näköinen.

8 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Ja ihanaa, että joskus syntyy jotain nopeastikin! Ei aina tarvi olla niin suunniteltu ja kauheen isoja peittoprojekteja - parhaat ja ihanat syntyy joskus nopeastikin :)

  VastaaPoista
 2. No nyt alkoi todella kiinnostamaan kuinka nopeasti tää valmistui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Oikeastaan ihan pakko saada tietää. :D

   Poista
  2. Haha. Se vaan paljastaisi sen, että mulla ei ole mitään sosiaalista elämää, laiminlyön kotityöt, itseni ja parisuhteen :D :D :D

   Poista
  3. Jo nyt uteliaisuus on huipussaan. Kukapa ei noita kotihommia ym. Laiminlöisi, vaikkei peittotehtailisikaan. Eräät saa sentään valmiiksi peiton..

   Poista
 3. Tuhattaituri työssään.

  Miten hennoit myydä sun omin käsin tekemäsi vauvanpeitot? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis myin muutaman, kaappiin jäi vielä varmaan lähemmäs kymmenen, joten nou hätä. Ei kaikkea voi säilyttää, tunnearvoisimmat vain. Teen niin paljon. Eivätköhän ne saa hyvän kodin sieltä kirppikseltä ja pääse vielä käyttöön jollekin pikkuiselle :)

   Poista