Sivut

perjantai 27. toukokuuta 2016

Vauvanpeittohullun viimeisiä viedään

Keskeneräisten ompelujuttujen kasassa on roikkunut vihreä tilkkupeitto jo useamman vuoden. Olen siis aloittanut sen aikaa jo ennen kuin odotin tätä meidän kuopusta. Joku ruttu siihen tuli enkä jaksanut purkaa. Nyt kun vihreä on ajankohtainen väri ja ehkä on vielä aivan pienen pieni mahdollisuus käyttää peittoa esim istuinalustana ulkona vaikka samantienhän siitä pois jo möyritään, niin surautin sen loppuun.

Tilkuissa on sekä puuvillaa että trikoita ja kääntöpuolella on yhtenäinen trikookangas. Välissä ei ole mitään. Reunoissa valkoinen vinonauha.


Ja kun alkuun pääsin, surautin valmiiksi myös sinisen pienen peiton (sopii esim auton turvakaukaloon tms) jota me ei totisesti enää tarvita joten laitoin sen heti eteenpäin. Tässä nyt kuitenkin kuva siitäkin. Taustapuoli on fleeceä.


Ei ole meidän lapsilta peittoja puuttunut, ei.

5 kommenttia:

 1. Minimimmi näyttää niin suloiselta tuossa toisessa kuvassa, ihan kuin hän katselisi jotain hämmästellen :3

  VastaaPoista
 2. Siitä ei pääse mihinkään, että tilkkupeittoja on niin mukava tehdä. :) Minä tein muutama vuosi sitten Tytölleni hänen mieluisimmistä vauva-ja pikkulapsiajan vaatteista sellaisen "Muistojen tilkkupeiton". Se on sängyn päällä tällä hetkellä päiväpeittona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, semmoset on ihania! Mä en vaan malta leikata niitä vaatteita!

   Poista