Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2016

THE sumutepullo

Ite ostin.

Niissä Lasten PR:n kevätjuhlissa Plastexin edustaja esitteli niin vaikuttavan sumutepullon että marssin samointein (viikon päästä) ostaan itselleni sellaisen enkä edes alkanut harkitseen mitään yhteistyökuviota muutaman euron pullon takia siihen hätään.

Mullahan ei mitään viherkasveja ole sumutettavaksi mutta ihan superhuonon silitysrautani höyrytystoiminto on niin pelottava että käytän silittäessäni sumutinpulloa. Ja tiedättekö sen tunteen kun nopeasti silittäisi jonkun jutun ja sitten pullo kusee siihen kämmenen kokoisen läiskän jonka kuivaksi hinkkaaminen raudalla kestää iäisyyden. Ja sitten se tapahtuu uudelleen ja uudelleen. Tämä uusi pulloni sumuttaa täysin tasalaatuista ja jatkuvaa hienoa sumua kuten aerosolipullot mutta tämä ei kuitenkaan käytä ponnekaasua sillä se nyt vaan on niin hyvä ilmankin!

Ja tuon levottoman kuvion sai muuten repäistyä pois pullon kyljestä.


Nappasin pyykkikorista jonkun vaatteen vertailua varten. Vertailukappale on muuten sekin sattumoisin Plastexin, itse ostettu monta vuotta sitten. Esimerkkikankaan olisi voinut valita paremminkin mutta tällä mennään!
Vanha pulloni on toki valmistettu Suomessa, tämä uusi käsittääkseni ei. Mutta ei se mitään, silitysraivarit saattaa olla kohdaltani historiaa. Varsinkin jos en enää onnistuisi silittään tukikangasta väärinpäin ;)

Oman pulloni ostin Etolasta, Plastexin verkkokaupasta saa myös

10 kommenttia:

 1. Nuo vihreän pullon kaltaiset onkin ihan huonoja. Meillä on täällä yksi ajoittain hyvinkin innokas suihkuttelija, 5 v, joka sai tuollaisen hetikohta rikki. Onneksi löytyi kirpparilta sellainen entisaikainen suihkupullo, joku vanha pesuainepullo mutta kuitenkin, se on hyvä ja kestää! Oliskin ajankohtaista täyttää se mäntysuopavedellä ja päästää poika tähtäilemään sillä kirvoja omenapuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä on kans suihkepullot rikki vähän väliä, ei ne vaan kestä.

   Poista
 2. Mahtavaa, tuollaisenhan käyn ostamasaa ensi tilassa kun vastaan tulee. Pitkäkarvaisten koirien omistajana käytän vettä harjatessani ja turha kai edes mainita kuinka kyllästynyt ollen surkeisiin ja toimimattomiin suihkepulloihin, kiitos Terhi vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin huikea pullo että ihan pakko jakaa ilosanomaa! Toivottavasti tämä olisi myös kestävä!

   Poista
 3. Hah, mä ostin samaisen pullon joskus Prismasta, koska siellä ei sillä hetkellä ollut mitään muita. Vitsit, mikä aarre se on! Kaikki järjestään ihmettelee, että mikä sumutinpullo se tollanen muka on, ja mä tietysti ylistän sitä maasta taivaaseen :)

  VastaaPoista
 4. Hei vaan! Onko sumutinpullo kestänyt, ja toimiiko se yhtä hyvin kuin vajaa vuosi sitten?
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Nyt tiedän, millaisen sumutinpullon ostamme. ;-)
   Sari

   Poista
 5. Mulla meni tuo puolessa vuodessa rikki. Toki käytinkin sitä vähän useemmin, kasveilleni.

  VastaaPoista