Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2016

Omenankukkapiknik 2016

Ihanaa, vuosi vuodelta (mitä me nyt ollaan käyty omenankukkapiknikillä), palvelu paranee! Jäbän ollessa 1-vuotias, oli Malminkartanon omenatarhan portit auki vain yhden päivän, viime vuonna oli muistaakseni viikon ja tänä vuonna on luvattu pitää portit auki niin kauan kuin puut kukkivat! Käytiin eväsretkellä tänään eikä siellä ollut meidän lisäksi kuin yksi perhe ja muutama valokuvaaja. Mikä hiljaisuus ja rauha! Ja valtavasti omenapuita jotka kukkivat niin että melkein silmiä häikäisee se valkeus!Omenapuiden kukinnan aikaan paikalle on siis tuotu pöytiä ja penkkejä sekä nurmikkoa on ajeltu joten viltin kanssakin pärjää hyvin. Tämä aidattu puutarha on normaalisti lukittu.
Tämä on jo mulle ihan perinne kytätä koko toukokuu että milloin ilmoitetaan omenankukkapiknikin ajankohta! Käytiin jo viime viikolla vaunulenkillä katsomassa paikan päällä että eikö tosiaankaan vielä, kun ei netistä löydetty tietoa.  Mutta nyt, nyt se on!

Helsingin Malminkartanossa, Kartanonkaari 29.

10 kommenttia:

 1. Upeaa! Meillä vasta juuri ja juuri silmut aukeilee, niin on eri maailma...

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunista. Hieno perinne teillä!

  VastaaPoista
 3. Onpa todella huikean kaunis ja kova kukinta. Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Sun blogin ansiosta löysin paikan ja nyt mun koko suku on ihan pyörryksissä hedelmäpuutarhasta. Muutenkin tykkään siitä, että joku löytää jotakin ja kertoo sen hetipaikalla muille... Mukavaa löytöretkikesää sun koko sakille! t Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA! Mulle tulee niin hyvä mieli kun joku innostuu mun postaamista paikoista :) Ja vielä parempaa jos hekin pitävät niistä paikoista. Kiitos ja hyvää löytöretkikesää sinnekin! :)

   Poista
 5. Voi miten ihanan taivaallisen kaunista, tuolla on pakko mennä käymään ^3^

  VastaaPoista