Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Tuttinaru vauvalle

Ensimmäinen tuttinaru valmiina! Tein sen ystävännauhatekniikalla. Aluksi sidoin langat suoraan tuohon renkaaseen mutta tällaisella raitakuvioinnilla nauhasta tulee varsinkin näin monella langalla huomattavan vino joten se oli todella hölmön näköinen. Niinpä katkaisin narun ja ompelin ompelukoneella päät jotta sai renkaan ja klipsin suoraan nauhaan vinoraitakuviolla. Nyt sitä täytyykin sitten vähän testailla ennen vauvaa että pitääkö nuo ja lähteekö purkautuun. Ainakin pesen sen pesukoneessa jospa siinä rispaantuisi kaikki mikä on rispaantumassa.


Vähän poikavärit tuohon nyt tuli mutta sopiihan sitten kaikkiin jäbältä jääneisiin vaatteisiin, oli vauva  kumpaa sukupuolta tahansa.


Idean sain tähän kun näin aikoinaan Sort of Pink -blogissa (nykyinen Mona & Saga) tällä tekniikalla tehdyn tuttinauhan.

Tuttinaruosia olen ostanut Nappikauppa Punahilkasta.

6 kommenttia:

 1. suuuperhieno!! Pitäis itekkin vääntää vielä parit nauhat, semmoset, mitkä kävis myös lelunauhoiksi sitten kun se ihana pudotteluleikki alkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lelunauhoja munkin pitää tehdä! Jäbän kanssa en niitä älynnyt hommata, nyt olen onneksi viisaampi!

   Poista
 2. Osaatko neuvoa kumpi "rengas" on parempi, jos tekee tuttinauhan lahjaksi. Tyttäreni pyysi tekemään kavereilleen, jotka saavat piakkoin vauvan, ensimmäisen, joten ei varmaan vielä ole kokemusta. Näin nettikaupassa kahdenlaisia silikonisia renkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä, mä tilasin molempia, uskoisin että on lähinnä vain ulkonäköseikka.

   Poista
 3. Tää oli mennyt multa ihan ohi! Tuosta sun tekemästä tuli tosi hieno!! Ja paljon parempi kun vedit koneella kiinni. Mun solmuviritykset on jo kaikki ihan purkautunut joten alkuperäinen vaatii todellakin vielä tuotekehittelyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta pienellä tuotekehittelyllä näistä tulee upeita!!!! Mua edelleen jänskättää miten toi mun tulee kestään, hui!

   Poista