Sivut

maanantai 24. marraskuuta 2014

Mummuntai ja Stockmannin joulunäyteikkuna

Saatiin tänään mummu kylään ja lapsi olikin jo koko viikonlopun hokenut että kohta tulee mummuntai (kun olin kertonut että mummu tulee maanantaina). Käytiin yhdessä katsomassa keskustan Stockmannin joulunäyteikkunaa mikä avattiin eilen. Ja katsottiin just niin pitkään kuin lapsi vaan suinkin halusi (hehe, vuoroteltiin aikuisten kesken).Jotenkin tämä nyt oli minusta tylsempi kuin viime vuosina ja mitä ihmettä, legojunakaan ei liikkunut mutta voi sentään, kyllä nämä silti on ihania! Omasta lapsuudestani muistan parhaana kun Porin Halpa-Hallin näyteikkunassa oli kuntopyörää polkeva joulupukki. Mutta se oli kyllä varmaan joka vuosi. Onkohan vielä? :D

9 kommenttia:

 1. Apua miten söpö nappitksityiskohta pipossa! Meilläpäin ei ole kyllä noin hienoja jouluikkunoita... Kelpaa tiirailla pidempäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piposta tulossa postausta kunhan ehdin :)

   Täällä on kyllä makeita jouluikkunoita, pitänee vielä tehdä uusi kierros kunhan lapsi enempi pääsee jyvälle tästä joulutouhusta :D

   Poista
 2. En kyl muista Halpa-Hallin jouluikkunaa, mut Porin Sokoksen ikkunassa on (ehkä) aina ollu mun mielestä se tonttu, joka kirjottaa listaan nimiä (?). Terkut Porista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt täälläkin virkistyi muisti! Tosiaan Sokoksella oli toi! :)

   Poista
 3. Mä just muistelin Porissa viikonloppuna kyläillessäni sitä polkevaa joulupukkia, ja äiti väitti kiven kovaan, ettei sellaista missään ole mun lapsuudessani ollut. HA! SIITÄS SAI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, siitäs sai äitisi! :D :D :D On meinaan aivan 100 % varmasti ollut kuntopyörää polkeva pukki! Se oli jotenkin todella vaikuttava koska muistan sen niin hyvin!

   Poista
  2. Vai oliko se ihan normi polkupyörä? Mut kuitenkin!

   Poista
 4. Kauhajoen Halpa-Hallin ikunassa oli joskus myös pyöräilevä pukki. Kerran mennessäni äitin kanssa ostoksille, tokaisi joku paikallinen toiselle että "Kattokku pukki polokoo ikkunas" Olin jo sen verran vanha, että lausahdus sai toisenkin merkityksen :)

  VastaaPoista