Sivut

perjantai 21. lokakuuta 2011

Visalaskua odotellessa

Löysin kesällä maailman parhaimman hammaslääkärin. Miten se liittyy tähän blogiin? Niin ei yhtään mitenkään! Löysin kuitenkin aihetta liippaavan kuvituskuvan (VANHAAA! Harmittaa kun tuo meni rikki, oli niin päheä avaimenperänä) joten mennään!Kävi tuossa kesällä niin, että tuli pakottava tarve päästä hammaslääkäriin. Ja koska ongelma oli täysin kosmeettinen, en tietenkään olisi päässyt kunnalliseen joten piti valkata yksityisistä. Normaalit ihmiset tietysti valitsisivat mestan sen perusteella että se on lähellä joko kotia tai työpaikkaa. Minä en ole normaali ihminen koska kärsin lievästä virallisten puheluiden kammosta enkä näin ollen halua soittaa hammaslääkäriin (jos joku mahdollisesti tuleva työnantaja lukee tätä niin tiedoksi että työpuhelut hoidan ongelmitta koska ne ovat eri asia ja olen myös erittäin kätevä käyttään sähköpostia). Koska kaikki lähellä olevat paikat vaikuttivat ulospäin niin pelottavilta ettei voi vaan marssia sisään, jäi jäljelle vaihtoehdot joihin voi varata ajan netistä. Ei, en tarvitse erityishuomiota koska pelkäisin hammaslääkäreitä. Sillä en todellakaan pelkää! (Eikä mulle ei koskaan tule ahdistusta siitä että on suu täynn- okei joo...) En siis pelkää hammaslääkäreitä, mutta pelkään puhelinta. Ja moniko hammaslääkäri tarjoaa mahdollisuutta varata ajan netissä? Ei kovinkaan moni. Niinpä päädyin taas paikkaan, joka ei ole lähellä kotiani eikä lähellä työpaikkaani ja koska käytän julkisia kulkuneuvoja, teen oikeestaan elämästäni hemmetin hankalaa varaamalla aikoja, jotka about sopii työvuoroihini eli hengaan jossain tappamassa aikaa joko ennen tai jälkeen. Mutta noh...

Netissä kun varaa, voi valita kenelle varaa. Siinä on nimet ja naamat. Normaali ihminen varmasti varaisi sille, kellä sattuu oleen sopiva aika. Minähän en ole normaali ihminen joten valitsin hammaslääkärin naaman perusteella. Kyllä. Tää kuulostaa pahemmalta kuin mitä siinä ajattelin, mutta totta kuitenkin. Selatessani kuvat läpi, ei vaan tarvinnut katsoa toiseen kertaan. Se oli siinä. Sen verran hauskan näköinen tyyppi ja jollain tapaa samalla aaltopituudella olevan oloinen (joo hei, yhden kuvan perusteella!) että kestän ehkä kuulla häneltä tuomioni.

Varasin ajan ja menin paikalle. Mulla ei ole tapana laittautua arkisin (koska olen hei kuitenkin menossa vaan hammaslääkäriin ja töihin, ja torkutan niin pitkään etten ehdi tukkaa edes kammata) joten menin ikivanhassa Hakuna Matata -paidassani, lähinnä siksi että sinä aamuna se ei kiristänyt kovin paljoa ja saatoin siis käyttää vanhaa lemppariani.Kun vuoroni tuli, hän sanoi "Hakuna Matata, käy sisään!" Sillä hetkellä tiesin että olin niiiiiiiiin valinnut oikein! Sillä se tyyppi on kaikin puolin AIVAN MAHTAVA!!! Ja hammaslääkärinä siis myös! Ja hei, vihreät Converset!

Nyt on kai viimeinen käyntierta tältä erää ja parasta on se ettei mulla ole ollenkaan sellainen olo että lähtiessäni mutisisin itsekseni että "joo heippa vaan, en ole tänne enää ens vuonna tulossa". Hampaat on korjattu ja hymy saatu takaisin (no se saatiin jo kesällä, samalla löytyneet reiät tosin ovat olleet hyvin työllistäviä) ja Luottokunta kiittää. Yleensä olen aivan älyttömän kriittinen palveluja ostaessa ja joku tosi pienikin juttu saa aikaan ainakin hillittömän paskaryöpyn jossain FB:n seinällä mutta tästä tapauksesta ei ole yhtään mitään pahaa sanottavaa. Olen oikeesti lähtenyt sieltä joka kerta naureskellen ja aivan älyttömän hyvällä tuulella vaikka olisikin puoli naamaa puuduksissa eli periaatteessa ärsyttävähkö tila. Mutta mua ei vaan ärsytä.

Niin että kun hammaslääkärissä käynti maksaa joka tapauksessa aivan helkkarin monta oravannahkaa niin miksi maksaa kuiville tyypeille kun on olemassa hauskojakin! Olen niin älyttömän onnellinen siitä että näennäisesti jopa nolon pinnallisella valintaperusteella löysin sen maailman parhaimman hammaslääkärin.

Tämä ei ollut maksettu mainos.

10 kommenttia:

 1. Oih, ihana kun sait hyvän hampilekurin. Jee. Jollain perusteellahan se valinta oli tehtävä ja tuossahan oli naama näytillä niin oli oikein oiva peruste.
  Mulla on niiiiiin tylsä ja kolkko lekuri ettei tee mieli mennä vaikk on kyll pakko.
  Onnittelut hienosta lekuri-potilassuhteesta!

  VastaaPoista
 2. Tää oli hauska juttu lukea! Mä myös inhoan soitella virallisia puheluita, joten toimin samoin kuin sä tässä tilanteessa jos pitää mennä kampaajalle. Käyn aina sellaisissa joissa saa netin kautta varata ajan ja valkkaan tietty naaman perusteella :D yleensä ei oo ollu kovin hyviä mutta nyt oon löytänyt aika hyvän, sellaisen Janin!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus :-D
  Sulla on oiva kyky kertoa asiat hauskalla ja persoonallisella tavalla ! Ihan parasta mitä tällepäivälle osui silmään !!! KIITOS !
  Pidä toi linja, sulla on asenne kohdallaan ;-)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa! :D Kiitos tästä tarinan jakamisesta.

  Itsekään en ole innokas puhelimen käyttäjä, eli jos on vaihtoehdot a) paikassa käyminen b) sähköposti c) soitto, niin valitsen a:n tai b:n. Mutta on olosuhteet saaneet soittamaan Skotlannin pankkiinkin (ihan omiin asioihin liittyen), mutta ei se lievä kammo nyt silti vaan ole poissa. Asiat on vaan niin paljon mukavampi sopia kasvotusten/sähköpostitse rauhassa.

  VastaaPoista
 5. Hei mis tääl on tykkää-nappula?? :) Mä haluun kans tollasen hammaslekurin, vihreet converset oumaigaad. Ja sit pääsi oikeesti ihan jäätävä nauru kun luin ton "hillitön paskaryöppy FB:n seinällä", just nimittäin tällä viikolla avauduin aiheesta DNA:n asiakaspalvelu... Kilahtaminen voi tapahtuu hyvinkin pienistä asioista, siis muille pienistä, mulla niistä tulee lähes universumin kaatavia juttuja.

  VastaaPoista
 6. Kaveri kertoi että oli osunut YTHS:llä jollekin tosi rennolle ja nuorehkolle hipsterihampilääkärimiehelle, kuulemma oli just hyvä musakin mikä huoneessa soi, ei mikään valtavirtaradio.

  VastaaPoista
 7. KristiinaS: Voihan sen vaihtaa jos on tylsä! :) Mut joo, jee mulle! :D

  Inka: Munkin pitäisi löytää joku hyvä kampaaja, mä käyn ne varaamassa aina paikan päältä mut menen aina sinne samaan mistä en edes tykkää ja sitten haukun kun taas tuli huono tai eukko vittuili jotain :D Mutta etsintä jatkukoon, pitääkin katella että mistä sais varattua ajan netin kautta ja näkyskö naamat ;D

  Mona: Hihi, kiitos :) :) :) Mä jotenkin aattelin et tää nyt ois totaalisen boring kaikkien mielestä :D

  J: Joskus on tietenkin pakko soittaa jonnekin, ei aina pysty kiertään. Mulla on tosiaan nytkin listalla kaksi paikkaa minne pitäisi soittaa mutta yllättäen yritän lykätä niitä mahdollisimman pitkään...

  Miumu: Tykkää-nappulaa ei tänne tule! :D Jos siis tarkotat sitä FB-peukkua. Mut joo, paskaryöppy on helppo antaa, tosin ehkä vähän epäreilua.

  Onneli: Mun hammaslääkäri laulaa mukana omasta mielestään paskoja biisejä mitä tulee radiosta, arvostan :D

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, jos tätä rataa jatkuu, kohta ei enää tarvitse olla kaapissa tän jäätävän virallisten puheluiden pelko -syndrooman kanssa. Onko vähän raivostuttavaa? On. Hoidan kaikki mahdolliset asiat ja varaukset netissä, aina. Ja jos on pakko hoitaa puhelulla, laitan eka sähköpostia ja pyydän "tarvittaessa" soittamaan mulle päin, jos tällainen toimintamalli on mitenkään mahdollinen... Silloin ei ole ongelmaa, jos saan itse olla vastaajana virallisissa puheluissa.

  Mullakin sattui viimeksi YTHS:llä Tampereella kiva hamppilekuri. Mutta koska opiskeluajat alkaa päättyä, joudun tulevaisuudessa jonnekin ihan muualle...

  VastaaPoista
 9. Mä olen kanssa valinnut erinäisiä hoitoja antavia tahoja naaman perusteella netissä. :D (Olipas perverssi kiertoilmaisu...)

  VastaaPoista
 10. Suketus: Onneksi hirveen monet asiat kuitenkin pystyy hoitaan sähköpostilla tai muuten vaan netissä. On se vaikeeta olla aikuinen :S

  Sea: Onneksi en itse tee työkseni mitään sellaista että kenenkään tarvisi valita naamoista kehen ottaa yhteyttä, mulla on niin tajuttoman järkyttävä kuva duunipaikan öö... rekisterissä ja henkilökortissa :D

  VastaaPoista