Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

se kun lähtee aamukuudeksi töihin ja sataa kaatamalla, sitten iltapäiväauringossa näyttää hölmöltä kumisaappaissa ja elämää suurempi sateenvarjo käsipuolessa


Elämä on


Vaikka nämä joskus valmiiksi tulisivatkin, miten voisin käyttää kun nyt jo tarvin sellaiset fleeceteddysuperlämpösetkarvatumput.


Suorakulma, Motonet


Finland Apartments, Akateeminen kirjakauppa


Meen nukkuun, öitä!

13 kommenttia:

 1. Tuttu juttu toi otsikko. Toinen on myös se, kun Pekka Pouta aamulla uhkailee iltapäivän sadekuuroilla, eikä kukaan muu ole varmuuden vuoksi pukenut sadekamppeita aamulla kotoa lähtiessään...

  VastaaPoista
 2. Oot varmasti näyttänyt kovin suloiselta kuitenkin. Nauroin ääneen tolle 'elämä on paskaa huumetta' hihamerkille, hieno. Täällä toisella puolella palloa ja erityisesti tässä kaupungissa missä asun on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, et saman päivänä sisällä saa kokea kaikki neljä vuoden aikaa. Usein käy siis kuin sun otsikossa.

  VastaaPoista
 3. Tää niin tarvii myös ton paumesin!

  Mulle kävi jokin aika sitten samat. Aurinko- kiva kaveri jos ei ole pakkautunut.

  VastaaPoista
 4. Mulle käy tosi usein noin kuin otsikossa! Työkaverit vitsaileekin, että aina kun Inari tulee kumpparit jalassa, iltapäivällä paistaa aurinko. Se on julmetun ärsyttävää. Nykyään mulla on töissä aina tennarit ja jos on tosi aurinkoista, lähden ne jalassa kotiin ja kiroilen sit seuraavana sadeaamuna että kumpparit onkin työpaikalla. Miten kellään muulla ei oo iltapäiväauringossa enää kumppareita, vaikka aamulla niitä näkyi joka toisella?

  Ps. Haluun tulla tonkimaan sun kirjahyllyä! Näyttää olevan niin kiinnostavia opuksia ja paljon...

  VastaaPoista
 5. Tumput on kumminkin kateutta herättävät!

  VastaaPoista
 6. Sanoisin, että toi on kuitenkin parempi kuin se, että menee iltapäiväauringossa töihin ja illalla kävelee kaatosateessa kotiin tennareissa ja ilman mitään sateenvarjoa.

  VastaaPoista
 7. Jammie: Mä en onneksi ikinä seuraa säätiedotusta, jos ei aamulla ropise sade kuuluvasti ikkunalautaan, lähden ilman sadekamppeita.

  Martta: Toi merkki on kyllä sikahieno! Mulle kävi tänään taas toi otsikkohomma, tosin tällä kertaa mulla oli pienempi sateenvarjo joka mahtui laukkuun.

  Edla: Eihän tässä sääkeskeisiä olla.

  Inari: Mä olen yleensä liikenteessä rikkinäisillä tennareilla ja sitten kuivattelen niitä epätoivoisesti jonkin räntäsateen jälkeen. On oikeastaan ihme jos joskus olen osannut varautua oikein. Mutta sitä mäkin ihmettelen että minne ne kumpparit päivän aikana häviävät? Ja hei, tervetuloa tonkimaan kirjahullyä, oikeesti :)

  Lepäävä esteetikko: Kieltämättä niistä on tulossa aika hienot!

  Suvi: Siinä antaa kuitenkin itestään ihailtavan huolettoman vaikutelman!!! :) Sellainen ettei sään orjia olla.

  VastaaPoista
 8. Toi otsikko o nii totta! Festareille lähet saappais ja sadetakis ku aamul tihuttaa ja taivas o musta. Perillä sitte pilvet väistyy, aurinko porottaa, mittari näyttää +30 ja siel sitä si ollaa ja erotutaa niist bikini-ihmisistä...

  Ja su lapasista tulee nii paljo hianommat ku Lazy Oafin muistikirjan kansi... IHANAT!!!

  VastaaPoista
 9. Kerttu ja Korento: Thanks! :) Mä oon ylpeä itestäni kun revin inspistä niinkin oudoista paikoista kuin muistikirjojen kansista :D

  VastaaPoista
 10. Pistän paremmaksi: lapsuudessani kaukaisella 80-luvulla vähintään yhtä kaukaisella pikku kirkonkylällä oli ihan coolia hilpaista talvisin potkukelkalla kouluun. Keväällä homma vähän mutkistui: aamulla saattoi olla mitä parhain potkurikeli ja iltapäivällä taas kaikki jää oli sulanut jalkakäytävältä. Se ei enää ollut ihan coolia, kun kantoi potkurin kotiin tai vastaavasti yritti epätoivoisesti lykkiä sitä jossain pientareen sohjossa.

  -tiina

  VastaaPoista
 11. Tiina: Voi ei, voi vaan kuvitella! :D :D :D Me mentiin potkukelkoilla vaan bussipysäkille, kouluun kun oli aivan tajuttoman pitkä matka.

  VastaaPoista
 12. Mistä toi Elämä on paskaa huumetta-hihamerkki on? :D Yritin googlettaa ja se heitti vaan tälle sivulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jonkin opiskelijajärjestön teettämä merkki mitä myytiin jossain opiskelijabileissä pieni erä tuolloin. Tuskin saa enää mistään siis.

   Poista