Sivut

lauantai 29. syyskuuta 2018

Reflektor valotaidetapahtuma Helsingin Kivinokassa

Käytiin perjantai-iltana pitkästä aikaa lasten kanssa Helsingissä. Tai ainakin tuntuu, että pitkästä aikaa ja varmaan kyllä onkin.

Kivinokassa on tänä viikonloppuna käynnissä Reflektor valotaidetapahtuma ja koska fanitetaan tammikuista LUXia paljon, lähdettiin käymään tsekkaan tämäkin.


LUXissa ollaan aina oltu aivan tolkuttoman suuressa ihmismassaryysiksessä hitonmoisessa pakkasessa, joten jotenkin assosioin tämän etukäteen samaan kategoriaan ja pukeuduttiin kuin oltaisiin lähdössä naparetkelle. Helsingissä on muutenkin aina olevinaan niin paljon kylmempi, kuin Vantaan puolella. Kivinokkaan mentiin jalkasin Kulosaaren metroasemalta kun oletettiin bussien olevan niin täysiä, ettei ikinä päästäisi rattaiden kanssa sisään. No, ilta oli lempeän lämmin (ainakin kun oli pukeutunut päästä varpaisiin villaan) ja väkeä oli just ihanan vähän. Parempi näin.


Toki toivoisi, että tapahtumissa on paljon väkeä, jotta ne menestyisivät ja niitä järjestettäisiin jatkossakin, mutta tottavie on mukavampi katsella valotaidetta ihan rauhassa ja sopivalta etäisyydeltä, kuin jonottaa nähdäkseen edes vilauksen.


Tapahtumassa oli kiva tunnelma ja tosiaan mukavan väljää. Pimeys yllätti ja pelotti, että lapset menevät hukkaan. Aina pitäisi tällaisiin pimeän ajan ihmistapahtumiin kietoa jouluvalot lastensa ympärille.Tapahtuma on maksuton ja tosiaan vielä lauantaina ja sunnuntaina iltakuudesta iltayhteentoista.
Käykää ihmeessä tsekkaamassa, jos suinkin aikatauluihinne sopii.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ideasta. Vinkkasin tapahtuman opiskelijapojalleni. Hän kävi viikkoa aiemmin toisessakin valotaidetapahtumassa.

    VastaaPoista