Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Siellä se on :)

Piti käydä ihan paikan päällä ikuistamassa tämä ainutlaatuinen juttu. Eli siis Helsingissä, Esplanadin Finlayson-myymälän näyteikkunassa. Minun elefanttini ♥Vähän harmi ettei siitä mitenkään käy ilmi että elefantissa on vetoketjutasku noille pikkuelefanteille mutta toisaalta, hankalahan se oisi siten näytille laittaakaan. Ensi viikolla siis Finlaysonilla Vekaraviikko, elefanttikamat halvennuksessa :)28 kommenttia:

 1. Tää on makee. Hellyttäväkin. Emo poikasineen, vetoketjulla. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana norsu onkin :) Meni jonkin aikaa kun etsin eroavaisuutta edellisessä..enkä löytänyt kun etsin sitä pöyältä ;D

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen, tuliko sulle hirvee määrä uusia lukijoita keskiviikon jälkeen? Oli kyllä hyvä jakso! Tykkäsin, ettei siinä ollut sitä kertojaa paljoa, vaan itse sait kertoa melkein kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä tullut, ja ainakin aivan törkee piikki kävijämäärässä :D (en normaalisti seuraa sitä mutta nyt piti käydä katsomassa). Oli kyllä hyvä jakso, ihanaa ettei jäänyt ollenkaan paskaa fiilistä siitä :) :) :)

   Poista
 4. Hei tuohan on tuossa lähellä! En tosin taida päästä paikanpäälle ihastelemaan, on hieman rajoitettua tämä liikkuminen nyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin törkeesti jätin minivauvani normaalia aiemmin jotta pääsin päivännäöllä kuvaamaan tuon. Uskon että hän ymmärtäisi jos jotain ymmärtäisi :)

   Poista
  2. Musta tuntuu, että se on siellä niin hyvässä hoidossa, että pärjää hetken ilman äitiäkin :) Ja sitten myöhemmin, jos jotain traumoja ilmenee, voit kertoa että hylkäämiseen tosiaan oli hyvä syy :D
   Mutta joo, mulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa oman minivauvani kokoon, joten taidan jättää reissun käymättä ja keskittyä vaikka tuon liian pienen villapaidan neulomiseen.
   Hieno tuo kyllä on! :)

   Poista
  3. Juu, parasta mahdollista hoitoa hän siellä saa, oli varmasti vaan onnellinen etten ollut siellä sähläämässä ;D

   Poista
 5. Voi ei miten ihana! Siellä se sitte tönöttelee <3

  VastaaPoista
 6. Vähänkö hienoo, kyl sie oot jo ihan kuuluisuus! Katoin tänää siun blogistania jakson boksilta. (ei onnistunu varsinaiseen lähetysaikaan) Oikein varustauduin töllön ääreen nautiskelemaan ja vielä muistutin miestä ja lapsia, että äippää ei saa häiritä kun äippää katsoo TÄRKEÄÄ ohjelmaa. Kyllä sie olet ihana ja aito immeinen, ohjelma oli ihan huippu! Pitää laittaa talletukseen esto päälle, ettei kukaan vahingossa poista sitä boksilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt tuli yhtäaikaa kaksi tällaista kuuluisuusjuttua :D :D Mutta eiköhän tää mun julkkismeininki tästä taas normalisoidu :) Oi ihana, TÄRKEÄ ohjelma :D :D

   Poista
 7. Olipas äärettömän kiva se sun jaksosi, ja hetihän jäin koukkuun tähän blogiinkin. Elefantti on ihan paras, ja sinä ja pikkumies myös! Jaat hyvää tuulta, ja sait mun kaiveleen keskeneräisten käsitöideni sijoituspaikkoja uusin innoin ja silmin.. Nyt alkaa meinaan luomisinto kukkia!

  VastaaPoista
 8. Voi että, tää ei kyllä nyt yhtään helpota mun mielihalua ostaa kaikki mahdollinen norsukankaaseen liittyvä! Ensin ihastuin sun blogin kautta tuohon keltaiseen, mutta tuosta sinisestäkin olisi kiva tehdä vaikka mitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on ainakin pakko hankkia vielä vauvallekin norsulakanat :D

   Poista
 9. Kiva kun laitoit tänne tuon ikkunakuvan, ei ole oikein mahdollista käydä paikan päällä ihastelemassa :)

  VastaaPoista
 10. Vau! Ja vieläpä ihan eturivissä :)

  VastaaPoista
 11. Vau! On varmasti ollut upea hetki nähdä oma työnsä tuolla tavoin esillä. :)

  VastaaPoista
 12. Ihan mahtava tuo sinun norsusi! :D

  VastaaPoista
 13. Kiitos vekaraviikkovinkistä! Tili tosin tuskin kiittää, kun pääsen toteuttamaan norsukangashaavettani... Varsinkin, kun tämän nähtyäni pitää ostaa kangasta myös tuollaiseen pehmonorsuun. Oikein hauska efelantti.

  Tänään imettelin pientä miestä tallennettua blogistaniaa katsellen, hyvän mielen jakso oli se ja nyt kun lapset nukkuu, piti klikkailla tänne kurkkimaan :). Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta on se ainakin alennuksessa hei ;D ;D

   Ja kiitos! :)

   Poista
 14. Tosihieno norsuperhe. Sulla ei varmaankaan ole mitään kaavaa siihen..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei valitettavasti ole, tein sen ihan fiilispohjalta. Tosin jossain noissa aiemmissa merkeissä näkyy about minkälaisia palasia siihen leikkasin.

   Poista