Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hoitopöytäasiat, osa 3

Virkkasin paketissa olleista Cotton Lyx -langoista säilytyskorin hoitopöydän (vieressä olevan lipaston päällä oleville) tilpehööreille.  Joku voisi tietysti kommentoida että kokemansa perusteella tavarat kannattaa levittää ympäriinsä eikä yrittää laittaa mitään nättiä mutta minähän en siitä välitä!

Kori on vähän vinkura koska pesin sen enkä mitenkään erityisemmin jaksanut sitä kosteana muotoilla.
25 kommenttia:

 1. Jokaisella on tapansa, mitä sitä moittimaan - kateellisia ovat he jotka eivät saa tavaroitaan pysymään ojennuksessa :D. Ihana on kori!

  Toivottavasti kotiloma sujui niin hyvin että pikkuinen sai jäädäkin jo kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pikkuinen sai jäädä kotiin :) :)

   Poista
  2. Ihanaa!
   Onnittelut Pikkuisen kotiin saapumisen johdosta ja hyvää vappua!

   Poista
 2. Ihanaa että vauva pääsi jo kotiin :)

  Kivan näköisen "hoitoyksikön" olet tehnyt. Kyllä siinä kelpaa vauvaa hoitaa. Ja kyllä ne tavarat oppii pysymään koreissa kun ne vaan muistaa laittaa aina heti käytön jälkeen takas. Meillä mies ei vielä kolmannenkaan lapsen kohdalla sitä oppinut... ;)

  -anelia-

  VastaaPoista
 3. Höh höh, kyllähän tuollainen iloinen kori piristää silmääkin, vaikka tavarat nyt eivät siinä aina pysyisikaan. Ja hei, onhan se kiva että on olemassa sellainen nätti säilytyspaikka minne laittaa tilpehöörit kun tulee siivousinnostus :).
  Ja onnittelut vielä mini-miehestä. Ei tässä ole osannut sanoa mitään, kun joka kerta kuvia katsoessa tulee sellainen liikutuksenmökkyrä kurkkuun ja sitten vain huokailee hölmönä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä vähän sarkistisesti yritin tossa heittää kun se hoitoalustan päällinen sai niin paljon kommentteja siitä miten epäkäytännöllisiä ne on ;D

   Ja kiitos :')

   Poista
 4. Hieno on kori! :) Kiva, että pikkutyyppi nautiskelee jo kotielämästä :) Meilläkin oli keskosvauva ja itse pääsin jo aiemmin kotiin.. odottavan aika oli pitkä ja toisaalta kotiintulo jännitti, mutta ihana oli käpertyä kotiin omalla porukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kotiintulo jännitti ja vieläkin vähän silleen etten esim uskalla kylvettää jos ei ole mies tai joku muu paikalla auttamassa jos sattuu jotain jne :D Mutta onhan tää ihanaa olla kotosalla minin kanssa :')

   Poista
 5. Oi kyllä uuden tulokkaan kelpaa tuossa köllötellä!
  Mukavia kevätpäiviä koko jengille!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kori! Ja kyllä se elämää helpottaa kun kamat on korissa eikä ympäriinsä levällään... =D

  VastaaPoista
 7. Hieno kori :)
  Ja onnea kotiutumisen johdosta!

  VastaaPoista
 8. Hieno kori! Virkkaa vielä samanlainen vaipoillekin. :)

  Meillä on kori vaipoille ja muovikori muille tilpehööreille. Kyllä ne kulkeutuu ympäri taloa mutta aina välillä ne jaksaa kerätä kasaan.

  Ihanaa kun mies on päässy kotiin kokonaan ja ihanaa kun saat silti tehtyä käsitöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein voisi vaipoillekin jotain, noi vaippapussit on aika rumia. Mutta en tiiä sitten että jaksaisinko vaippoja sinne siirtää. Pitänee katella, onhan tässä vielä vaippaikää jäljellä 8D

   Onhan tässä aina sillon tällöin jokunen puoli tuntia siellä sun täällä että ehtii hetkeksi käsitöihinkin tarttua. Pikkuinen kun tosiaan nukkuu tosi paljon, paitsi öisin tietenkin huutaa XD

   Poista
 9. Ihanat värit tuossa korissa! :)

  Ja onnittelut kotiutumisesta! :)

  VastaaPoista
 10. Saamattomampi olisi laittanut tavarat vaan johonkin valmiiseen pahvilootaan tai vastaavaan, mutta sä virkkaat tavaroille säilytyspaikan. Kyllä olet näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi ärsyttään kun kaikki oli sikin sokin eikä niitä voi minnekään kauemmaskaan viedä kun jatkuvasti tarvitsee!

   Poista
 11. NAM! mainiot värit tossa lootassa!

  VastaaPoista
 12. Aivan upea, Oliko helppo tehdä? onnistusko "poropeukalolta"? Olisi kiva joskus laittaa tavarat järjetykseen, nättiin rasiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On helppo. Virkkasin ensin neliön pohjaksi ja sitten reunat.

   Poista
 13. Nätit värit, sopii hyvin yhteen tuon seinällä olevan pyöreämahaisen olion kanssa. :D

  VastaaPoista