Sivut

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Wreck this ATC

En ole ennen tehnyt ATC-kortteja mutta kerta se on ensimmäinenkin. Swap-botissa lähti "Wreck this ATC" -sarja jossa on vastaavia tehtäviä kuin Wreck this journal -kirjassa (joten jee!!!) Kaksi ensimmäistä lähtee nyt maailmalle.

Ensimmäiseen piti vastaanottajan nimeä rustailla ja toiseen "sticky things" (ja kuulemma piti ajatella muutakin kuin tarroja joten siinä on nyt sitten esim sinitarraa missä on lakkaa päällä ettei tartu ja sotkeennu).Mut vähän korpeaa kun sain siihen edellisessä merkinnässä esiintyneeseen postikorttiin vastaanottajaksi erittäin läheisen tuttuni joka kaiken lisäksi oli vieressä kun sitä askartelin! Ja kun olen niin kironnut että aina tulee joku amerikkalainen. No, nyt ei tullut :P

7 kommenttia:

 1. Siis mitä, sinitarraa ja lakkaa...:D tuohon on ihan mieletön idea, mitenköhän tuon muistaisin ensi kerran korttiaskartelun lähestyessä..

  VastaaPoista
 2. Joo :D Oli vähän ideat vähissä niin keksin sitten sinitarran. En oikein tiedä että mitä lakkaa se oli, käytin toisen tyypin askarteluvarastoja ;D Tosin epäilen että sinitarrasta tulee kuitenkin ajan saatossa kääntöpuolelle sellainen rasvatahra mutta tässä tapauksessa sen ei ole niin väliä kun wreckkaamisesta on kyse.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Löysin harrastuksestasi intoutuneena netistä hauskan kuvan. Pakko jakaa se kanssasi :)

  http://stixyarn.files.wordpress.com/2010/04/tree-cozy.jpg

  VastaaPoista
 4. Täytyy jättää kommentti noista ehkä maailman kauneimmista raitasukista, jotka tuolla aikaisemmin oli kuvattuina. Kerrassaan huiput!

  VastaaPoista
 5. Kaisa Turtiainen: Ihana :) Voi kunpa itekin joskus jonkun tollaisen :D

  Homsantuu: Oi kiitos :) Ja kiva kun kommentoit :)

  VastaaPoista
 6. nämä wreck-jutut on kyllä hauskoja. En vielä oo ite hommannu kirjaa, vaikka tosi hauskalta näyttääkin. Se taitaa antaa luovuuden tursuilla kunnolla kun ei tartte ajatella, että tuleeko tästä nyt kaunista ja onko tämä nyt ihanaa :) Tykkään ihan hirmuisen paljo myös Töpöhäntä-aiheisista postauksistasi! Elokuvana mitä mainioin! :D

  Kivaa kesää!

  PS. Blogissani arvotaan!

  VastaaPoista
 7. Bermudan Jenni: Suosittelen ehdottomasti kirjaa, se on aivan mielettömän hauska :D Ja juu, Pekka Töpöhäntä on aivan parhautta! Kivaa kesää sinullekin :)

  VastaaPoista