Sivut

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kissatehdas

Monneja on nyt siis tulossa enemmänkin, olen älyttömän otettu siitä millaisen vastaanoton nämä saivat kommenttiosastolla :) Yritän tehdä Monnit ja Pillit ja Pullat teille jotka niitä pyysitte (mutta en tiedä milloin saan ne valmiiksi asti, ja miten joudun modifioimaan sillä keltaiset pikkunapit on loppu). En ota tällä hetkellä enempää "ennakkotilauksia" vastaan, koska yleensä saan sellaisista stressin.

Tämän päivän Monniahertelut:


Aloittelin myös Maija Maitopartaa! ("Tahtoisitko tulla tänne ylös maistamaan silakkaa?")


Pikkutuhmuuksista puheen ollen, tällaista jälkiruokaa tarjotaan Cantina Westissä polttarisankarille xD Olin eilen kaverini polttareissa ja tämä ei juurikaan jakanut mielipiteitä siitä että onko herkullisen näköinen vai ei :P

11 kommenttia:

 1. Määgi haluun!!

  Tuota jälkkäriä vois yrittää tarjoilla joskus miesväelle ja katsoa, meneekö alas...

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Haha :D

  Joo, vois olla että miesväki innostuisi vielä vähemmän. Tosin mun mielestä ainakin letut on aina sikahyviä vaikka olisikin sitten poimutettu muistuttamaan römpsää! Ja hyvät oli p***umehutkin, kinuskikastiketta!

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa mä oisin vedellyt ton erittäinkin hyvällä ruokahalulla 8D Nytkin söin siis ton letun siitä kun sankarille ei maistunut/mahtunut.

  VastaaPoista
 4. Jee, ihanaa että aloit tehtailemaan monneja <3 mä haluan myös ostaa semmosen niinkun sanoin silloin jo aiemmin :-D mutta älä stressaa.

  ite oon ravintolassa töissä ja meilläkin välillä tehään tuommosia härskejä polttariannoksia :D

  VastaaPoista
 5. Laura: Juu, olet Monni-listalla :) Hihi, saiskohan härskejä jälkiruokia vaikka ei olisikaan polttarit xD

  VastaaPoista
 6. Ihania noi sun kisumirrit!! :) Oon bongannu jostain blogista mm.kikkelikakun ja mun mielestä oli myös tissi- ja römpsäkakku. Olivat kyllä niin hienoja. p.s. neuloin sun innoittamana sen pipon, postaus tulee pian ja linkit tänne sun blogiin. toivottavasti et pane pahaksesi?

  VastaaPoista
 7. Pätkä: Römpsäkakku oisi siisti!!! :D Ja en tietenkään pistä pahakseni, mukavaa että olen inspiroinut :)

  VastaaPoista
 8. Ompa kyllä aivan täydellisiä Monneja sun muita hahmoja. Wau!!! Ja virkistävää lukea, ettei täällä kytätä kävijämääriä. Mua ärsyttää kun blogit kilpailevat kävijöistä ja esimerkiksi arvonnoilla 'pakotetaan' lukijoiksi. ÄRH! Ja onpas siinä melkoinen jälkiruoka :)

  VastaaPoista
 9. Paula: Kiitos :) Juu, mä en kalastele (ainakaan tietoisesti) lukijoita ja todellakaan EN käytä mitään google analytics -palveluita tms kävijämäärälaskureita koska mua kuvottaa se, miten niillä kyttäillään ketkä käy ja kuinka usein ja ketkä ei käy. Tai siis että mua ahdistaa se että mitään ei voi tehdä ilman että sitä voidaan kytätä, aargh! Tää on kyttäysvapaata sinänsä että en käytä kävijälaskureita/tilastojuttuja. Tietysti blogilistan ja bloglovinin kautta jne tilaajamäärät on nähtävillä mutta en niitäkään silleen kyttää.

  VastaaPoista
 10. Hei Norsis! Voisikko tehä vielä postauksen noista töpöhäntä-hahmoista, et miten oot ne tehny! Tai voitko muutamalla sanalla vähän ohjeistaa, haluaisin itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 11. Riikka: Kirjoitin jonkintapaisen ohjeen, toivottavasti siitä olisi edes jotain apua :)

  VastaaPoista