Sivut

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Väliaikatietoja

Jos muistatte sen Swap-bot vaihdon jossa piirrettiin postikortti E-kirjaimella alkavilla jutuilla. Minä lähetin tämän Amerikkaan:

Doodle Postcard - Letter E, sent


Eilen sain omani, Englannista. Ihana tuo muna jolta valuu noi mönjät :D


Raidalliset ylipolvensukatkin etenee, ehkä vähän nopeammin kuin se kuuluisa Iisakin kirkko mutta on tässä vielä todella pitkä matka ennen polvia ja silmukkamäärä lisääntyy koko ajan! Mutta eiköhän se tästä.

pitkä matka kohti polvea

pitkä matka kohti polvea


Ärsyttää kun noita ei voi oikein neuloa missään muualla kuin yhdessä paikassa. Langat kun siis tulee toiseen sukkaan kerien päältä ja toiseen kerien sisältä joten langat on heti ihan törkeessä solmussa jos vähääkään liikkuu. Muutaman kerran jo ollut pakko katkaista langat ja poistaa sykkyrät ja jatkaa. Tottakai tämä on hidasta jos voi neuloa vain sohvalla eikä mulla ole aikaa istua sohvalla.

Sukkien kärjet tai siis tuo varsinainen sukkaosa on ihan liian iso mutta yritän tehdä varsista vähän timmimmät. Saas nähdä millainen lopputulos tulee, ekat pohkeen ylittävät sukat ikinä mitä teen ja ilman mitään ohjeita.

9 kommenttia:

 1. Ihana toi munakuva.:D Miten voi tulla mieleen tollanen, että mönjät valuu.:D
  Noista sukista tulee kyl tosi kivat.:) Aika nopsaa ne on edennyt.:)

  VastaaPoista
 2. Yllättävän nopsaan ovat joo edenneet, oli vähän ennakkoluuloja tuon ohuen langan suhteen mutta kyllä ne sukat vaan edistyy (ja ottaen huomioon että en todellakaan neulo niitä päivittäin, pari kertaa viikossa jaksanut tarttua niihin).

  VastaaPoista
 3. aaaa minusta nuo sukat on vaan niin jotkut ihanatihanatihanat, haluan kans tollaiset! maanantaina juuri kässänopettaja opetti erästä saksalaista oppilasta kutomaan ja se ei oikeen edistyny siinä, mulle tuli semmoinen olo etten mä ehkä sittenkään ole niin toivoton. ehkä kutominen ei vaan ole niille semmonen JUTTU kun meille suomessa, tai siis mulle ainaskin villasukat. joku päivä mä vielä opettelen. ennen kutomista (tai virkkaamista) opettelen kuitenkin brittiläistä viittomakieltä ((: sun blogi on tosi piristävä ja aaaaaa innostaa mua koko ajan ajattelemaan että opettelen kutomaan vielä ja tekemään enemmän juttuja itte, muttaaaaa vielä en ole ryhtyny sanoista teoiksi. kyllä mä vielä joskus.

  VastaaPoista
 4. Emme-Syys Puidenmukaan: Et varmastikaan ole toivoton, neulominen on helppoa eikä sukat ole ollenkaan niin vaikea neuloa mitä jossain annetaan ymmärtää. Helppoa on tehdä perussukat, opit aivan varmasti! :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle pieni tunnustus!

  -Inari


  http://ikomin.blogspot.com/2010/04/kiitos-thank-you.html

  VastaaPoista
 6. Mää löysin sun ja siskosi interrail-blogin. Ja tajusin, että mää ehkä tiiän sun siskos. Ollaan joskus oltu samasa paikasa jopa YÖTÄ :D Swappailin joskus, ja meillä oli swappimiitti Oulussa Mannun tykönä. On tää maailma pieni :D

  VastaaPoista
 7. Heip mahtavat!! Mitä lankaa noissa olet käyttänyt? Itse vasta alan opettelemaan villasukkien neulomist joten... pitkä mtka tuollaisiin ihanuuksiin... mtta sukkasi saivat mut haaveilemaan - ehkä minäkin joku päivä! Eli siis mitään ohjetta et käyttänyt? Lisäsit vaan silmukoita. Vähensitkö niitä loppupäässä että pysyvät paremmin ylhäällä?

  VastaaPoista
 8. Inari: Voi kiitos ^_______^ Ihanaa, kiitos!

  Humu: Ei saakeli, siistiä! :D Mäki oon ollu Mannun luona swappimiitissä :D Nyt kauhee pähkäily että kuka kuka kuka :D Mutta joo, maailma on hirveen pieni! Oliko sulla sellainen "farewell to plastic bags" -juuttikassi? :D

  Jenzy: Lanka oli Regia hand-dye effect mut esim Novitan Tico Ticolla tulee varmaan about samanlaista kun tekee kahdesta eri sävyisestä kerästä raitaa. Ohjetta en tosiaan käyttänyt. En kaventanut lopussa koska muuten niitä ei saisi jalkaan. Mutta tsemppiä hirveesti, kyllä sä opit! :)

  VastaaPoista
 9. Hahaha, joo, on mulla semmonen kassi ja on se melko varmaan ollu mulla silloin siellä :DD Mää olin nuori ja ujo. Ootko sää Raisa? Seuraavana päivänä marmoroitii paperia! :D

  VastaaPoista