Sivut

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Tuli mitta täyteen!

Olen ollut melkoisen kiireinen töissä ja kaikki vapaa-aika menee kuntosalilla ravaamiseen (hyvä draivi päällä!) joten mun viimeaikaiset blogin aihepiiriin liittyvät jutut ovat olleet hyvin harvassa. Tänään kuitenkin repäisin ja askartelin! Koska mä olen niin helkutan raivona noista pökäleistä joita on koko piha täynnä!

(Torttukasat suurenevat klikkaamalla)


49 kommenttia:

 1. Siis vähän niin kuin niitä "olet pysäköinyt väärin"-tarroja. :DD Niillekin olisi tänäänkin ollut käyttöä. Ensin lumen alta paljastuu p*skat ja sitten vasta muut kevään merkit kuten kukkaset...

  VastaaPoista
 2. Noi paskat on kyl ihan tuoreita :S Innolla ootan että mitä sitten löytyy kun lumet sulaa.

  VastaaPoista
 3. Hanna: Valitin toisaalla noista paskoista ja sitten mulle ehdotettiin tuollaisia minikylttejä ja minähän sitten tein :D

  VastaaPoista
 4. Sä oot kyl niin paras.:DD Tosin odotan innolla sitä piilokameranäyttelyäkin, kun kuvaat tekijät itse teossa!

  VastaaPoista
 5. ihan mahtavaa! just noin :)

  VastaaPoista
 6. Bubble: x)

  AnneVee: Kuvaan varmasti jos vielä sattuu osuun näkökenttään!

  Maija Mehiläinen: Haha, ole hyvä :D

  Sea: Kyllä!

  Jatta: Toivon mukaan menee viesti perille naapurustolle :D

  Anonyymit: !!! :D

  VastaaPoista
 7. Hahah, loistava idea :D Just tänään aamulenkillä ihmeteltiin sitä paskan määrää tuolla hangissa! Itse kerään kyllä aina Maisan jätökset pois. Sain äidiltä sellaisen hihnaan laitettavan pienen kangasjutun jossa voi säilyttää kakkapusseja, se on tosi kätevä!

  VastaaPoista
 8. http://www.youtube.com/watch?v=EybHtRks_Qs&feature=related

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa! Nuo kuvat jonnekin lehteen, pliis...olis keskustelupalstoilla rupateltavaa!! =)

  VastaaPoista
 10. Jaa-hans, kevään vakioaihe heräsi täälläkin. Itselläni koiraihmisenä on kovin ristiriitaiset tunteet jokakeväiseen kakkakeskusteluun - en itsekään siedä läjiä, jotka ovat kulkutiellä, mutta en ymmärrä sitä, että valitetaan lumen alta ojista paljastuvista kasoista. Eihän ne pientareet kauniita ole, mutta ei mene montaa viikkoa kun heinä peittää talven jäljet. Itselläni on aina pusseja mukana ja jos sopimattomaan paikkaan koiralla vahinko sattuu, niin se kerätään pois. Eikä ole suuri vaiva, mutta jotkut ovat vaan niin laiskoja. Mutta summa summarun, kylttisi ovat superhauskoja. :)

  VastaaPoista
 11. Hieno sarja! Monessa kyltissä on paljon enemmän voimaa kuin yhdessä "HYI". Ajatelkaa, että ikävästä asiasta tuli näin taidetta. Joskus männä vuosina oli Diana-puistossa kakkakasanäyttely. Olivat muistaakseni laminoituja kakkakuvia.

  VastaaPoista
 12. Loistavaa! Piristi kummasti mun väsynyttä iltaa... (ja voit vaan kuvitella miten hihittelen täällä väsyneenä!)

  VastaaPoista
 13. Koiran omistajana minullakin on tosi ristiriitaisia tunteita näitä juttuja kohtaan. Kerään jätökset puistoista ja kadulta, mutta en koskaan metsästa tai muusta sellaisesta "harmittomasta" paikasta, koska turha kasvattaa hiilijalanjälkeä typerillä muovipusseilla. Eikä kotikaupungissani ole edes roskiksia kuin puistoissa. Siellä niitä on yhden polun varrella kymmenen samalla puolen tietä ja sitten ei missään muualla.
  En minäkään valita oluttölkeistä, pulloista, mehutölkeitä, hapurilaiskoteloista, ilotulitusjätteistä, lasinsirpaleista yms, yms...
  Hauskoja kylttejä silti:D

  VastaaPoista
 14. Heips!

  Näin ideasi Twitterissä ja kun jaoin sen vielä Facebookissa, kaverini olivat innoissaan. Siitä syystä pyytäisinkin, että meidän kaikkien piirustustaidottomien kakkavihaajien iloksi tekisit yhden tai kaksi sivullista valmiita leikattavia lappuja PDF:nä. Näin voisimme itse printata lappuja ja askarrella niitä kotona sekä ilahduttaa naapureitamme niillä. Minuun saat yhteyden esimerkiksi nettisivujeni kautta yhteydenottolomakkeella www.ordinare.fi

  Loistava idea!

  Ystävällisin terveisin, Maria Laitinen

  VastaaPoista
 15. eikä :D *hahahaa*
  Tää oli kyl niin paras!! :D

  VastaaPoista
 16. Hahaa, mää oon nähny tollasia netissä, mutta niissä oli Bushin kuvia :D Pakko varmaan tehdä itsekin!

  VastaaPoista
 17. Hahaha! Aivan loistavaa, täytyy itsekin tunnustaa että hajottaa aivan älyttömästi se ettei ihmiset kykene yksinkertaiseen toimenpiteeseen joka ylläpitäis meidän ympäristöä ja ennenkaikkea niitä katuja joita kävellään paljon siistimpänä. Oon myös Helsingin päässä huomannut, että riippuu täysin kaupunginosasta ja sen sijainnista vrt Etu-Töölö Vallilaan niin arvaa kummassa Rakennusvirasto tykkäs käydä useammin siivoamassa kadut siisteiks?

  -Eetu

  VastaaPoista
 18. Hienoa! :-)

  Tehtiin kerran samanmoinen tempaus vuonna 2007 Jyväskylässä, tuolla joitakin kuvia:

  http://www.ihminen.org/kulkuri.net/2007/07/02/kakkakiertue/

  VastaaPoista
 19. Nna ja Fee-: :D

  Mimosa: Tota paskaa on ihan törkeitä määriä! Onneksi jotkut kuitenkin ovat kunnon kansalaisia ja keräävät omansa pois!

  Tsaaritar: Hahaa :D :D

  Salka: Eikö :D

  Anonyymi: Siitä vaan kännykuvaamaan Metroon xD Mut tää on kyllä sellainen aihe josta saa aina koiraihmiset kimppuunsa enkä tahdo tahallisesti provosoida.

  Koiranomistaja: Tämä ei liity mitenkään kevään vakioaiheeseen, täällä on paskaa ympäri vuoden joka nurkka täynnä! Nuokin mitä kyltitin, oli ihan tuoreita eikä mitään lumen alta löytyneitä. Koko homma lähti siitä kun näin jonkun tyypin jonka koira väänsi hillittömät tortut tuohon keskelle pihaa eikä kerännyt pois! Ja tosiaan kun ei nuo kaikki ole missään pientareilla edes vaan todellakin semmoisissa paikoissa joissa ruoho ei kasva vaan ne liiskautuu keskelle kujaa! Mä olen maalta kotoisin, siis todella korvesta, jossa kaikenlaisen paskan kanssa ollaan päivittäin tekemisissä (lantaa tiellä jne) eikä se siellä haittaa yhtään. Mutta kerrostalojen pihat voisi oikeesti jättää miinoittamatta :S

  Nina: Kakkanäyttely! Siistiä :D

  Norppis: Hyvä jos piristi :D

  Anonyymi: Ilotulitusjätteet voisin kyllä kyltittää kans! Ne oikeesti kiukuttaa mua kaikista roskista eniten!!! Ja ymmärrän sen että jokin lähimetsikkö on koiranomistajien mielestä harmitonta aluetta mutta kun siellä metsässä käy muitakin kuin koiria! Itse oikaisen lähimetsän kautta päivittäin eikä se ole kivaa putsata niitä paskoja kengistään. Jonkinlaista virkistysaluettahan nekin pitäisi olla eikä yleisiä koirakäymälöitä. Kunnolla luonnon helmassa onkin sitten jo eri asia.

  Ordinare - Maria Laitinen: Twitterissä :O No hui! Hehee, muuten voisinkin tehdä pdf:n mutta en halua lietsoa mitään vihamielisyyttä. Mutta voihan sitä kirjoittaa tekstit vaikka koneella, ei se tarvitse kuin sen "HYI" x)

  Anonyymi: Kiitti :D

  Humu: Bushin kuva, eikä! Haha xDDD

  Eetu: Joo siis ylipäätään kaikki roskat, eikä vaan koiran paskat hajottaa. Inhottaa kävellä katuja jotka ovat yltä päältä kaikenlaisessa moskassa :/

  Mikael: Vou! Kiitos linkistä :)

  VastaaPoista
 20. Hauskoja kylttejä! Mutta entäpä kaikki karkkipaperit, pahviset juomamukit, nenäliinat yms. joita saa kaivella koiranpennun suusta ennenkuin se oppii että roskia ei syödä. Ja ikävän näköisiä nekin ovat, jopa enemmän kuin läjät. Eivät toki sotke kengänpohjia. Ja koiranpeetä enemmän lähimetsässä pururadan varressa häiritsee IHMISEN p*ska, joka vetää koiria käsittämättömästi puoleensa. Miten kukaan edes kehtaa käydä kyykyllä ihan lenkkipolun varressa?

  VastaaPoista
 21. Tää on parasta! jatka samaan malliin

  VastaaPoista
 22. Anonyymi: Mua ei henkilökohtaisesti kiinnosta mitä koiranpennut maasta syö. Toki roskat ärsyttää minuakin suunnattomasti. Mutta mikä tahansa roska on kuitenkin eri asia kuin ULOSTE! Se on PASKAA, ei paperi/purkkaa/muovia, vaan paskaa. Siinä menee se raja. Eikä sen sitten ole väliä että onko se ihmisperäistä vai koirasta, paskaa se silti on ja minä en tahdo astua siihen saatika istua tai laskea kauppakassia.

  AK: Thanks :D

  VastaaPoista
 23. Mielettömän hienoa, että joku myös tekee jotain eikä vain valita!

  VastaaPoista
 24. Ehhehhee!
  Ihan parasta!

  VastaaPoista
 25. Romulus: Mun pikkusisko ton idean heitin kun valitin paskoista. Oli kyllä hyvä että tartuin toimeen sillä tuosta tuli itelle hyvä mieli :D

  A+a: :D

  Peps: Kiitos 8D

  Mymskä: Tuli tosiaan niin mitta täyteen että oli jo pakko toimia!

  Sasaliini: :D

  VastaaPoista
 26. Pitkästä aikaa luen blogiasi ja mitä taas löytyikään! Mieletön idea! :)

  Minä myös inhoan noita kairanpaskoja. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa niitä kerätä pois. Kakkipussi vain hihnaan kiinni niin on helppo käyttää.

  VastaaPoista
 27. Siis ei juma, on noi sukatkin tosi hienot mutta nää on tosi huippuja! Voi kunpa olis aikaa askarrella! Mut "onneks" tää ongelma ei maailmankaikkeudesta ihan heti poistu että ehdin varmaan vaikuttaa sittenkin kun gradu ja harjoittelu on pois alta ;D

  VastaaPoista
 28. Herttainen: Joo, tämä ongelma ei ole poistumassa minnekään :D :D

  VastaaPoista
 29. Kiitos näistä nauruista =D Oikea asenne ja hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 30. :-D :-D :-D Hihhii! Repesin! Mahtavaa huumoria todella raivostuttavasta asiasta!

  VastaaPoista
 31. Siis ihan törkeen hyvä veto!!! ;D

  VastaaPoista
 32. Liina: Harmi vaan että nuo laput eivät poista ongelmaa :/ Pitäisi lapion kanssa mennä itse siivoaan.

  Anu: Kiitti! :D

  TaiNa: niinpä!

  VastaaPoista