Sivut

maanantai 12. lokakuuta 2009

SE ON TÄÄLLÄ!!! Vihdoin ja viimein!

Keri Smithin uusin :)


Pakko laittaa poseeraamaan WTJ:n viereen (joka muuten on sitä postitustehtävää vaille valmis).


Ja vielä omaa pärstää, laitoin mustavalkoiseksi koska mun hampaat näytti niin keltaisilta xD (menee ehkä samaan kategoriaan näitten "julkaisen vain naamakuvia joten olen saletisti läski" -juttujen kanssa)

5 kommenttia:

 1. Mitä tossa muuten nyt sit tehdään?

  VastaaPoista
 2. Mikäs toi on..? Samantyylinen kuin WTJ..? :)

  VastaaPoista
 3. yhyy, haluun nuo kummatkin! mahtaakohan löytää kirjakaupoista? minkähintaisia ovat suunnilleen? maksaako jostain tilaaminen paljon? :oo

  VastaaPoista
 4. Mitä mitä mitä siinä pitää tehdä!? :D

  VastaaPoista
 5. Kakkapöö: Tietääkseni ei ole Suomessa kirjakauppojen hyllyillä mut toki niihinkin voi tilata. Netistä tilaaminen ei juurikaan extraa maksa sekään. Mitähän nuo oli, jotain reilun 10 e kipale.

  Norppa, Annie ja Ravenwaves: Se ei ole siis sellaista räiskintää kuin WTJ:ssä vaan tuossa on enemmän kirjoittelua ja sitten jotain tosi artsya :D Joka sivulla on otsikkona jotain alkaen "This is..." ja sit jokin tehtävä siihen perään. Esim "This is a public space, invite people to add something to this page" ja "This is mail. Cut out, glue onto cardboard and mail to a friend"ja "This is a structure. Create a structure of some kind combinining this is not a book with other objects. Document it somehow". Aika monessa pitää nimenomaan leikata se sivu pois johonkin toiseen tarkoitukseen. Flickrissä on kirjalle oma yhteisö: http://www.flickr.com/groups/thisisnotabook/ siellä on vasta aika vähän mitään koska kirja on ilmestynyt jenkeissä vasta kuukausi sitten ja Euroopassa tyyliin viime viikolla.

  VastaaPoista