Sivut

torstai 3. elokuuta 2017

Silmukkamerkkejä kutistemuovista

Neulepodcasteissa on parhaillaan kuuminta tehdä kutistemuoveista silmukkamerkkejä. Tokihan itsekin innostuin heti, en ole kutistemuovijuttuja tehnyt moneen vuoteen ja muistin siskoni antaneen mulle hänelle turhaksi jääneet muutaman arkin kutistemuovia vuosi sitten. Harmikseni ne olivatkin sellaista laatua, mikä olisi pitänyt itse hioa hiekkapaperilla, jotta siihen tarttuu muukin kuin permanenttitussi. Aiemmin olen siis käyttänyt niitä, joita voi vaikka puuväreillä väritellä. Koska inspiraatio oli siinä heti ja nyt, mentiin sillä mitä oli.


Annoin lapsen hoitaa kuvituspuolen, koska hän innostui asiasta ja hän ei todellakaan innostu mitenkään liian usein piirtämisestä. Joten antaa palaa vaan!


Kuvioista tuli sen verran kookkaita, että ihan perussilmukkamerkeiksi niistä ei ollut, mutta suuresta koosta huolimatta nämä eivät paina käytännössä lainkaan, joten pääsivät kerrosmerkeiksi, niitäkin kyllä tarvitaan!Aika liikkiksiä! Laitoinkin yhden sivuun, että voin antaa siskolleni lahjaksi kun näemme, kiitokseksi kutistemuovista.

14 kommenttia:

 1. Ihania! Minäkin kokeilin poikani kanssa tuota nostalgista hommaa ja voi sitä riemua, kun uunissa alkoi käpristellä. Itse törkeästi kopioin kuvat Marimekon Puutarhurin parhaat -kankaasta kutistemuoville ja tadaa, sain tosi kivat korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jostain paperista tai esim vaikka just kankaasta läpi piirtämällä saa parhaat :D :D

   Poista
 2. Nuo nuoremman taiteilijan "pääjalkaiset" ovat ihania!

  VastaaPoista
 3. Taas opin uutta. En ollut kuullu koko kutistemiovista ennen. Googlaillut js nyt tiedän enemmän. Mielenkiintoista. Kivoja kuvia teidän töissä! Täti ilahtuu varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutistemuovi on kyllä kivaa matskua. Mä muistan käyttäneeni jo omassa lapsuudessani :)

   Poista
 4. Voi juku miten hellyttäviä pääjalkaisia!! Jos olisin yhtään enemmän askartelijaluonne, kokeilisin varmaan heti. Olisko kuinka mahtia tehdä vaikka korvikset kuten tuossa ensimmäisessä kommentissa kerrottiin!

  VastaaPoista
 5. OT, mut vieläkin kadun sitä, että menin joskus yli 5 vuotta sitten myymään pois samanlaisen Kanteleen kutsu-oravarasian :( On edelleen yksi mun suosikkisarjoista marimekolta, mut silloin "ei ollut käyttöä" rasialle. Nyt olis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tää rasia on tosi ihana! Mulla se on jo todella paljon kulunut ja kärsinyt, mutta kaikista rakkain pikkurasia yhä edelleen.

   Poista