Sivut

tiistai 16. syyskuuta 2014

Koittakaa viihtyä, tämä ei ole stadi

Kun purkauduttiin bussista rinkan ja rattaiden kanssa Kotkan linja-autoasemalla, tuli joku paikallinen ukkeli jutuille ja kun small talkit oli saatu päätökseen ja käynyt ilmi että bussimme tuli Helsingistä, huikkasi hän meidän lähtiessä jatkaan matkaa että "koittakaa viihtyä, tämä ei ole stadi". Nauratti sillä todellakin aiottiin viihtyä! Kaksi päivää Kotkassa ei riittänyt mihinkään, vielä olisi kolmannellekin päivälle ollut ohjelmaa mutta viikonloppu on harmillisen lyhyt. Viime päivinä jo postasinkin Maretariumista ja Päätepysäkki -ravintolavaunusta, tässä olisi nyt kuvatykitys siitä kaikesta muusta: Possomunkit, Sapokan vesipuisto, Veistospromenadi, Sibeliuksen puiston leikkialue (bussi!!!), Katariinan polku ja meripuisto, yksi pippelin näköinen sisäänkäynti ja Merikeskus Vellamon ympäristö (sisälle ei ehditty). Vuosia harkittu aivan ihana viikonloppureissu, tuntuu kuin olisi ulkomailla käynyt!
Kesäretket on ihania mutta niin on syksyretketkin! Eikä talvi- ja kevätretkissäkään mitään vikaa ole ;)

17 kommenttia:

 1. Ihastuttava sää sattuikin! Kotka on tosi kiva paikka, kerran käynyt ja silloinkin sää oli mitä parhain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina kiva reissatessa jos on sininen taivas, näyttää kaikki valokuvat kivemmilta kuin harmaan taivaan kanssa :)

   Poista
 2. Kiva katella tuttuja paikkoja ulkopaikkalaisen silmin. Ihan uusia näkökulmia. Oon itse entinen Kotkalainen. Kiva että viihdyitte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdyttiin kyllä hienosti! Tämä oli minun kolmas Kotka-reissuni, edellisestä tosiaan se 7 vuotta joten olikin jo aikakin taas käydä, varsin mukava kohde lapsenkin kanssa :)

   Poista
 3. Suomessa matkailu antaa tosi paljon. Ja vaikka menisi naapurikaupunkiin löytää aina uusia juttuja! Tosi kiva kun viihdyitte Kotkassa, mummoni asui siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja tuntuu että ihan naapurikaupunginosaankin retkimielessä meneminen antaa paljon! Kotimaanmatkailu on tosi mukavaa, lyhyiden matkojen päässä toinen toistaan kivempia kohteita eikä tarvi olla lomaa kun viikonloppukin riittää :)

   Poista
 4. En ole tainnut itse koskaan käydä Kotkassa. Kuvat näyttävät niin mielenkiintoisilta, että tämä erhe täytyy ehdottomasti korjata! :)

  VastaaPoista
 5. No hih, vähänkö jänskää nähdä mitkä asiat oli niitä mihin ei-kotkalainen kiinnittää huomiota. =D Kiva kun viihdyitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja puolet kuvista piti jättää pois ettei olisi tullut liian pitkää pläjäystä! :D Viihdyttiin kyllä tosi hyvin, kolmas päiväkin olisi ollut tarpeen.

   Poista
 6. Kotka sai aika maireen kuvan sun tekstistä :D Mutta onneks kävitte tärkeimmällä eli possolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi monta ylistyssanaa vielä kirjoittamattakin :D Posso oli kyllä huippu, en olisi tiennyt siitä mitään ellen olisi Facessa kysellyt niitä tärppejä!

   Poista
 7. Hih. Vanha kotikaupunki näytti kivalta teidän kuvissa. Oi ja voi kun tekeekin nyt mieli possoa. Nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en tiennytkään että oot Kotkasta, vau! :D Possot oli kyllä hyviä, namskis!

   Poista
  2. Juu, Kotkan tyttöjähän miä. Tosin muutin ulkomaille heti lukion jälkeen, että puolet elämästä oon jo ollut reissussa ;) Possot maistuu kyllä joka kerta!

   Poista
 8. Täällä entinen kotkalainen ihastelee teidän kuvia! Näyttääpä kaupunki kivalta:-) Ja nuo majakat on IHANIA, silloin kun viimeksi kävin Katariinanpuistossa, niitä ei vielä ollut. Ne on kyllä pakko päästä kuvaamaan vielä joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas paljon entisiä kotkalaisia ilmottautunut :) Mulle tämä on tosiaan ihan kuin ulkomailla kävisi, olen niin Länsi-Suomen (sisämaan) kasvatti :D Majakat oli kivoja ja koko puisto muutenkin :)

   Poista