Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

Taaperon Lontoo osa 2/2: Battersea Park Children's Zoo

Lontoon matkamme ainoa varsinainen lastenkohde oli Battersea puiston lasten eläintarha mikä siis sijaitsi Battersean puistossa ja puisto itsessään jo oli aivan mielettömän upea ja ihanan rauhallinen paikka poissa kaupungin hälinästä. Eläintarhaan oli pääsymaksu (8,75 muoria per aikuinen, pikkumies pääsi ilmaiseksi) mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka varsinkin siis lapsille.

Erityisesti minua ilahdutti konttaamisputki jonka päästä pääsi katsomaan kuplan takaa keskelle mangustiaitausta, sormiruuat kahvilassa, (bakteeri- ja pieneliökammoisena) kehotukset pestä käsiä ja käsienpesupaikat sekä ruokkimiskieltokyltit jotka oli kirjoitettu siten että lapsetkin ymmärtää mikäli aikuiset on idiootteja ja yrittää kaikesta huolimatta syöttää eläimiä. Alueella oli myös tosi kivat leikkialueet eri ikäisille! Eläimet olivat söpöjä!


Kaiken tämän jälkeen päiväunet maistuivat.

10 kommenttia:

 1. Kyllä on pojulla ollut hauskaa, näkee ilmeistäkin. Kivoja paikkoja tuolla maailmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :) Ja on paljon kivoja paikkoja täällä kotosuomessakin kun vaan tulis käytyä :D

   Poista
 2. Odotas kun taapero kasvaa ja pääsette esim Natural History Museumiin ja British Museumiin. Eikä Museum on Childhoodkaan ole hassumpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. British Museumissa tyyppi viihtyi jo vallan mainiosti :D Mä odotan innolla että se alkaa tajuaan jotain science museumin päälle, haluun selittää sille tiedettä!

   Poista
 3. Määki ootan jo, et ois lapsi, jolle selittää tiedettä! Jo Heurekassa ois siistiä jolleki lapselle neuvoo niitä fysiikkajuttuja, saati jossain tiedemuseossa!! :)

  Ja nii, kiitti kortista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tietty sit ois hienoo että se lapsi ois kans kiinnostunut siitä tieteestä mutta eiköhän kaikki ole jossain iässä :)

   Ole hyvä!

   Poista
 4. Oi! En muuta sano. Ihanaa reissu varmaan! Tai siis sanon nyt kuitenkin, että ompas pikkunen puettu kivasti!

  VastaaPoista
 5. Is there a separate children's park in Battersea park?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, there are children's zoo there and also some playground.

   Poista