Sivut

torstai 18. huhtikuuta 2013

Eteiseen

Aikoja sitten olen törmännyt Pinterestissä tällaiseen kuvaan jossa on kehystetty Chanelin yms pusseja, klik. Mulla kun oli nyt tuo eteisen tyhjien seinien -ongelma ja sitten muistin tuon niin ajattelin kehystää itselleni rakkaan merkin pusseja. Dyykkasin pussipussista ja ovat siis ryppyisiä ja en nyt muutenkaan ole kovin vakuuttunut noiden hienoudesta mutta ainakin ne toivat eteiseen asutumman fiiliksen. Naulakot on tuossa nyt vielä ne mitkä olivatkin, niitä tulossa lisää kunhan saadaan poravasaraa lainaan. Ja jos kyllästyy, niin äkkiäkös vaihtaa, vaikka Prisman ja Tarjoustalon pussit ;D


25 kommenttia:

 1. Ah, todella hienoja ne ovat, ja aivan mainio idea! Meillä on miehen iiiikivanha disneyland-muovipussi, jota vaan EI. SAA. HEITTÄÄ. POIS. Pitäisköhän kehitellä siitä yllätys seinälle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kehystät! Just tollaset asiat pitää kehystää :D :D

   Poista
  2. Pitipä oikein etsiä, että löysin tämän postauksen. Ihan vain tullakseni kertomaan, että VIHDOIN: http://paivakirja51c.blogspot.fi/2013/08/varkaissa.html

   Poista
 2. Tarjoustalon ja Prisman kasseissa olis kyllä asennetta. Tarvis vaan olla aika isot kehykset.

  VastaaPoista
 3. Luin tekstin kolmeen kertaan läpi kunnes tajusin, ettet ottanut muovipusseja pyykkipussista. :D Näyttää kyllä kivalta.

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva idea! Jossain näin myös kuvan, missä oli tyhjät kehykset seinällä ja kaunis nuppinaulakko yläreunassa, jolloin vaatteesta tulee se taulu. Nuo teidän pikkumiehen vaatteet ihanissa henkareissa toimisi hyvin niinkin..
  Tai varmaan kaikki sinunkin vaatteet, ainakin mitä tästä olen seurannut, aina jotain kaunista ja värikästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioin idean Schipholin lentokentän naisten vessasta. Kultaiset n.A4 kokoiset kehykset keskelle vessan peiliä. Näin kasvot saavat kehykset käsiä pestessä. Tosin lentokentällä peili taisi olla koko pitkän seinän levyinen ja kehyksetkin isommat.

   Poista
 5. Oi se olis ihan paras kun olis siwa, prisma, alepa, valtsu yms kassit rivissä :D :D

  VastaaPoista
 6. hauska idea. Mulla ei oo muovipusseja mutta aloin heti pohtia että mitä muuta väliin voisi laittaa? :)

  VastaaPoista
 7. voi että miten kiva ja yksinkertainen idea!

  VastaaPoista
 8. Hienot on ja sopii tuohon tilaan. Tää taide olis just sopivaa itsellekin :)

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen ajatus oli että okei, tässä ylitty mun friikkiysraja. Muovipusseja kehyksissä, never. Mutta ensimmäinen kommentti Disneyland-muovipussista sai mut toisiin ajatuksiin, voisihan ne hienot matkamuistopussit vaikka kehystääkin. :D

  VastaaPoista
 10. Voi että oon kade. Tästäkin. Nimittäin jo ennen kun muutettiin tähän taloon (olikohan se neljä vuotta sitten tai jotain) suunnittelin tänne "taideseinää". Siis sellasta missä olis vaikka tauluhylly tai kehyksiä tai jotain ja sisältö sitten vaihtelis. Ei oo sellasta vieläkään näkyny. Just samana päivänä kun olit tämän postannu sain Tiimarista tosi mageen pussin. Missä viipyy mun kehykset?
  No on meillä toki tuossa yhdellä seinällä aina lasten piirustuksia ja askarteluja sinitarralla kiinni. Ja joulukalenterikin siinä on vieraillu. Mutta ei se oo sama asia ollenkaan. Voisitko tulla meillekin ripustamaan kehyksiä? Ja tuoda tullessessa ainakin tusinan postikorteille sopivia kehyksiä. Kiitos. (ja anteeksi)

  VastaaPoista
 11. Oliko sulla kehyksiä valmiina vai ostitko ihan tätä varten? Mun mielestä tää on tosi kiva idea, ja olis heti yks pussiehdokas valmiina, mutta jotenkin hirvittää ostaa kehykset muovipussille. :D Voihan siihen toki muutakin laittaa mutta silti. Ja jos ostit, niin osaatko sanoa, mistä saisi kehyksiä opiskelijaystävälliseen hintaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tätä varten, Ikeasta ostin, noissa on muovi lasin tilalla, ei maksa paljo paskaakaan :)

   Poista