Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

Kankaita

Kävin pikaisesti (vauva ja mies venasivat autossa niin tietäähän sen...) Marimekon tehtaanmyymälässä. Eipä sielläkään kovin kärppänä juostu kangastiskille palvelemaan, ihan vaan näin niinku viitaten siihen mitä sanoin Blogistaniassa kangaskaupoista yleisesti.

Kolme metriä pisarakangasta ja kahden kuvion verran tuota Karkuteillä -TRIKOOTA! Saas nähdä mitä näistä syntyy ja koska. Pisaroita voikin alkaa heti ommella mutta trikoon kanssa odotan sitä ihmettä että saan vietyä sen saumurini huoltoon. Näiden kankaiden kanssa on aina hirveän korkea kynnys koska pelkää mokaavansa vaikka tosiasiassa nää vaatetuskankaat on siellä tehtaanmyymälässä niin halpoja (10 e / m) (vaikka ovatkin sikana kalliimpia kuin ennen) että ns. normikankaatkin on kalliimpia (jos Ikean kankaita ei lasketa) mutta niiden kanssa uskaltaa kuitenkin ihan surutta vaan "kokeilla" 8D9 kommenttia:

 1. Mä löysin tota samaa pisara-kangasta ja vaikka mulla on sitä viis metriä ja aattelin tehdä aika perusmekon niin silti pelottaa leikata kangasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole yksin tämän pelon kanssa :D Jotain aika perusjuttua mäkin ajattelin mutta jännittää silti!

   Poista
 2. Aargh. Nyt on ihan pakko päästä kangasostoksille sinne tehtaanmyymälään! O_O

  VastaaPoista
 3. Olen ihastellut useasti tota isoa norsua mutta en vaan vielä keksinyt mitä tehdä niin että pääsisi oikeuksiinsa. Joku mekko johon mahtuisi norsukin? ;D

  Mä odotan äidiltä saumuria pitkäaikaislainaan. Sekin tosin saattaapi jonkinlaista huoltoa vaatia ensin. Helpottais kummasti elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon onneks niin levee että iso osa kuviosta on ehkä mahdollista saada näkyviin :D

   Poista
 4. Tuo pisarakangas on ihanan värinen! Sääli että asun paikassa, jossa ei tietääkseni ole mitään tehtaanmyymälöitä eikä muutakaan. Joutuu tyytymään siihen mikä on kaupoissa tällä hetkellä, ja sillä hinnalla.

  VastaaPoista