Sivut

torstai 22. maaliskuuta 2012

Robottipöksyt

Ostin tämän robotti- ööö... kangasmaalileimasimen(?) Oslosta pari vuotta sitten jostain askarteluliikkeestä. Sarjassamme pakko saada vaikka en tiedä miksi. (Mutku robotit on ihania!)
Enpäs silloin arvannutkaan että mulla oisi "pian" pieni poika vatsassa :) Tänä aamuna muistin tuon robotin ja piti heti kaivaa jostain yksiväriset housut!
Ja tadaah! (Iskä-body kuvausrekvisiittaa.)
Muistittehan eilen katsoa Blogistanian ekan jakson? Aivan mielettömän hyvä! :) Mä katsoin sen jo toiseen kertaan tänään Areenasta :D

16 kommenttia:

 1. Hauskat pöksyt! Ja dängädängädäng, älä vain siisti suutasi! Sitä varten on kas toiset blogit... Hilpeää päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suun siistiminen on vaikeaa hommaa :D Mutta pakko ainakin puhuessa vähän rajoittaa sitten kun vauva on syntynyt :D

   Poista
 2. Hei hienot housut! Ja kiitos vaan ideasta. Olen pyöritellyt käsissäni paria tylsää yksiväristä bodya, vaan nytpäs tiedän mitä niihin painan... jahka askartelen jonkun sabluunan jostain. Kiitti ;)

  Ja Blogistania tuli katsottua juu, innolla odotan sitä sun jaksoa =)=)=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ajatellut ommella myös jostain kivasta kankaasta jotain polvipaikkoja jne. Saas nähdä mitä kerkee ja jaksaa :) Mut robottipöksyt nyt ovat ainakin :)

   Poista
 3. Muistin katsoa eilen, ja olin aivan HURMOKSESSA!!! :D Leijuin pilvissä lopun iltaa, tosi hieno. Nyt ei vaan jaksaisi oottaa niitä muita jaksoja :D

  -Riikka-

  VastaaPoista
 4. Jaksat kuitenkin kaikesta raskaudesta ; )huolimatta postata tiukkaan tahtiin. En meinaa pysyä vauhdissa mukana. Jotenki tää vetolaukkukeskustelu menny ihan ohi suun mut tätä rätinvääntöä oon kyllä seurannu mielenkiinnolla. Mie käytin kaikilla kolmella lapsella ihan kertisvaippoja enkä ole viittiny ees miettiä että miten kauheen jätevuoren olen saanu aikaseks kun en käyttäny ekologisia "kusirättejä". Hyvä kun selvisin hengissä niistä vauvavuosista, huh. Ökkörätteinä ne meillä kulki, kaikki olivat kohtuu kovia buklaamaan. Mie kun en mitää heitä pois ni tuolla on kaapissa vino pino rättejä (kökkösimmät heitin pois) oottamassa et mitähän niistäkin vois loihtia.
  Ootan ihan innolla sitä jaksoa, jossa sie olet tähtenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nyt kun olen sairaslomalla mutta kuitenkin jokseenkin vielä jaloillaan niin onhan tässä kaikenlaista tekemistä mistä voi blogata ;) Pitänee kehitellä jotain jatkokäyttöä räteille sitten kun itellekin ajankohtaista. Kyllä mullakin siiis niitä harsoja on hommattuna, en vaan ajatellut niitä vaunuista laittaa roikkumaan ;)

   Mua ahistaa se oma jaksoni, mutta ehkä se kuuluu asiaan :D

   Poista
 5. Katoin, mutta odotan sitä sinun jaksoa eniten :D

  VastaaPoista
 6. Hienot pöksyt tuli! Katsoin Blogistanian tietysti ja odotan innolla sinun jaksoa. Näitä blogeja pitää varmaankin ruveta seuraamaan, mutta jostain pitäisi kehittää lisää tunteja vuorokauteen.

  VastaaPoista
 7. Päheet robotit! Mun kruununjalokivi on Kössi Kenguru -sabluuna (vai sabloona..?), jonka joskus askartelin. Sillä saa aikaiseksi kivaa retromeininkiä. Hinku ja Vinkukin olis aika coolit!
  -Tiina

  VastaaPoista
 8. No tulipas housuista söpöt! En kattony blogistaniaa vielä, mutta aikomuksena ois kattoa. Ja mieki ootan sitä sun jaksoa :D

  VastaaPoista