Sivut

torstai 11. elokuuta 2011

Syksy saapuu...

...kun kesätyöntekijät lähtee. Pomo pyysi että ompelisin huomenna lähtevälle harjoittelijalle läksiäislahjaksi kassin sterilointikankaasta. Tein vastaavan pari vuotta sitten ja nyt tulee jo tilausta :D Omasta mielestänikin kyllä työmateriaalista ommeltu kassi hakkaa firman omat krääsät tunnearvoltaan 6-0 mutta olin silti sitä mieltä että kassin lisäksi pitää olla myös sitä virallisempaa tavaraa. Tämä kyllä sopii kyseiselle henkilölle sillä hänen toimenkuvansa oli aika pitkälti juurikin kyseisten materiaalien kanssa kikkailua.

Hehe, oletan nyt että lahjan saaja ei lue blogiani sillä tämä luovutetaan hänelle vasta huomenna.


Ompelin tätä aika myöhään illalla ja nukuin sitten tietenkin pommiin aamulla (herätys neljältä, tää prinsessa ruusunen havahtui tähän maailmaan vasta 5:10). Lieköhän ollut sitten kelpo tekosyy ;D

10 kommenttia:

 1. Voi vitsit kun on hieno! Mä oon ihan vihreenä täällä! ;D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän hieno lahja! Toinen kateudesta vihreä ilmoittautuu.

  VastaaPoista
 3. Hieno! Miten sä oot väkertänyt noi pyöreet?

  VastaaPoista
 4. Lea R.: Kiitos :)

  Aija: Thanks! :) Leikkasin ympyrän, harsin reunasta ja vedin suppuun. Sitten painoin sen lättänäksi ja ompelin kiinni :)

  VastaaPoista
 5. Hitsin hieno! Mäkin haluan sellaisiin kesätöihin, joista lähtiessään saa tuollaisen kassin! Itse saan varmaan kesäpestin loputtua lahjaksi "Espoon kaupunki" -kuulakärkikynä. Ja sekin pitäisi luultavasti itse nyysiä...

  -tiina

  VastaaPoista
 6. Anonyymi-Tiina: Itekin puhuttiin töissä siitä että ei missään muualla niin kiinnytä ja lahjota kesätyöntekijöitä :D Itekään mistään koskaan saanut mitään, hyvä jos hyvää jatkoa toivotettu xD Paitsi sitten kun aikoinaan olin itse tuolla samaisessa paikassa harjoittelijana ja sitten kesätöissä niin oli kakkukahvit ja lahjat ja kaikki :D Onhan se ihana tapa muistaa heitä, kuitenkin työn kannalta todella tärkeitä ihmisiä eikä mitään riippakiviä.

  VastaaPoista
 7. loistava idea! läksiäislahjan saaja on varmasti tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 8. Heikku: Kiitos :) Kyllä hän näytti tykkäävän :)

  VastaaPoista