Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Puuhastelua

Kommenttiosastolla on nyt kovasti(?) kyselty Keri Smithin kirjojen perään ja ajattelin nyt sitten kaivaa Messin esille ja katsoa josko sitä puuhastelisi jotain pitkästä aikaa.Oma Keri Smith -innostuksenihan lähti pari vuotta sitten Wreck This Journalista, siihen liittyvät merkinnät löytyvät tästä klikkaamalla. Sitten ilmestyi This is not a book, mutta en hurjasta ennakkohypetyksestäni huolimatta jaksanut tehdä siitä juuri mitään silloin, saas nähdä miten nyt kun se on antanut hetken marinoitua kirjahyllyssä. Mutta ne muutama juttu joita olen tehnyt siitä, löytyy tästä klikkaamalla.

Ja tämä Mess on siis uusin näistä ja toistaiseksi kirja on ollut koskemattomana. Ärsyttää koska monessa pitää leikata sivu irti voidakseen suorittaa tehtävän ja siinä menee sitten kääntöpuolen jutut samalla! Ja sivut on tosi ohuita, kaikki tussit menee suoraan läpi, ärsyttää! Vaikka tarkoitus onkin sotkea, en halua että edellisen sivun sotkut peittää jo valmiiksi seuraavan sivun! Näistä syistä esim tuossa yhdessä huijasin ottamalla valokopion sen sijaan että leikkaan kyseisen sivun irti.

Nämä kuvat sitten suurenee klikkaamalla että näkiskin jotain, nääs.


4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Kävin tänään hakemassa tilaamani Wreck This Journalin kirjakaupasta ja olen nauttinut suunnattomasti sen kanssa viettämästäni ajasta. Todella hauskoja juttuja, enkä malta odottaa, että saan käsiini muitakin samankaltaisia kirjoja. Mess on myös tilauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Nina Stén: Wreck This Journal on kyllä niin parhautta :) :)

    VastaaPoista
  3. Näitä(kin) postauksia olen seurannut suurella mielenkiinnolla, hauskoja ovat! Itsekin innostuin ja tuli tilattua jotakin vastaavaa ja saman tekijän tuotosta netistä...esittelen myöhemmin sitten blogissa.;)

    VastaaPoista