Sivut

torstai 4. marraskuuta 2010

swap-bottailua

Nyt on ollut kivoja vaihtoja swap-botissa, olen taas aktivoitunut muidenkin kuin postikorttien suhteen (on muuten ollut monta swap-bot -juttua joita en ole saanut aikaiseksi laitettua tänne, mutta samapa tuo). Nyt oli vuorossa "a week in a life", vähintään kolme kuvaa päivien kulusta viikon ajalta. Se oli viime viikko. Just paska koska mulla oli sellaiset työvuorot etten oikein muuta tehnyt kuin nukkunut ja ollut töissä (sensuroin teitä varten kätsysti kädelläni työtakkini logon). Onneksi oli toi Roviksen reissu tuossa niin sai edes jotain eksotiikkaa :D

Laitan tähän muutaman, blurrailin tekstejä koska häpeän paskaa englantiani.

Mietin että mitähän se vastaanottaja (jenkki) miettii kun selitän joka asiasta että "täällä ei voi kuvata" kun eihän töissä, salilla tai kaupassa saa mitään kuvia ottaa. Mitäs siinä sit kuvaat muuta kuin omaa pärstääsi ja pimeitä kuvia Kehä kolmoselta kun sitä se nyt vaan on, meikäläisen arki, hoh.

Nämä suurenee klikkaamalla, vaikkakaan laatu ei silti päätä huimaa.


Hirmu tiukka aikataulu tuossa oli kuvien teettämiselle. Sitten kävi vielä paskasti kun mieheni antoi mulle muistitikun jolla voin viedä kuvat kehitettäväksi ja sitten siellä liikkeessä ne sanoo ettei se tikku toimi. Kello oli jo niin paljon etten ehtinyt viemään uudelleen ja tänään nakitin mieheni viemään ne koska itse olin taas ylläripylläri koko v***un päivän töissä. Sitten mies soittaa ettei ehdikään niin iski ihan paniikki että MUN ON SAATAVA SIIHEN KUOREEN HUOMISEN POSTILEIMA!!! Helskatti kun ton swap-botin kanssa on aina niin vakavaa :D Mutta aikataulussa ollaan, kunhan huomenna ehdin juokseen postiin ennen kuin se menee kiinni.

15 kommenttia:

 1. Tuli mieleen, että tuollainen valokuvakirja olis ihana lahja jollekin ihan tutullekin, esim. äitille vois tehdä joululahjaksi. Kiitos vinkistä!:)

  VastaaPoista
 2. Tästä on nyt tullut oikein joululahjavinkkiblogi :D Mutta totta, olisi kiva lahjaidea :) Tiimarista sai tollasen 24 kuvan "albumin" 2,5 eurolla.

  VastaaPoista
 3. Musta sun viikko näyttää tosi tunnelmalliselta, vaikka et oliskaan tehny mitään kummoista tota Lapinreissua lukuunottamatta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kaupassa saa kuvata, kuten muissakin julkisissa tiloissa, kauppakeskukset, ravintolat, bussit junat, kadut, puistot ym. Virastoissa, toimistoissa ja kouluissa ei ymmärtääkseni saa kuvata.

  VastaaPoista
 5. Sea: No mutta silti :D Sitä paitsi olen usein törmännyt sellaiseen että tullaan kieltään jos kaupassa kuvataan. Olkootkin sallittua mutta en halua aiheuttaa paheksuntaa.

  VastaaPoista
 6. Ei kaikissa kaupoissa saa kuvata. Jossain oon myös nähnyt kieltolappuja aiheesta.

  Valokuvakirjat on kyllä kivoja, niitä saa suht helposti tehtyä myös ifillä ja muilla. Tein veljelle yo-lahjaksi, mutta sit aloin perfektionistiksi ja meni hermo :D :D

  VastaaPoista
 7. Norppa: Valokuvakirjat on ihania! Mulla on niitä jokunen ja lisää pitäisi tehdä mutta kun se on aika hidasta kun niillä ei ole macille erillistä ohjelmaa ja sit ne on aika kalliitakin. Toi on tosiaan ihan vaan paperikuvat lyöty tiimarialbumiin.

  VastaaPoista
 8. Heei! Vähäks on ihku toi kirja määki haluun :D

  VastaaPoista
 9. sselina': Siis tää on ihan normi tollanen halvin mahdollinen 24 kuvan valokuvaalbumi :D

  VastaaPoista
 10. Kaikissa kaupoissa tosiaan SAA kuvata, kunhan ei toisia ihmisiä ilman lupaa kuvaa. Monissa paikoissa tykätään kieltää, mutta omista oikeuksistaan kannattaa tässäkin pitää kiinni.

  Oon itsekin Swap-botissa niuho siitä ajoissa postittamisesta, mutta olen huomannut, että monet muut ei ole. Hiton ärsyttävää, kun siinä ei ole mitään logiikkaa. Jotkut rankaisee armotta esimerkiksi postiin tai tulliin jumiin jääneestä lähetyksestä ja toisten mielestä on ihan ok lähettää aina myöhässä kaikki. Musta on joskus ok olla myöhässä, kaikkeahan elämässä sattuu ja tapahtuu, mut sillon ois kiva informoida pariaan asiasta. No, joskus jotkin muutkin asiat ärsyttää swappailussa... :)

  (/kommenttioksennus)

  VastaaPoista
 11. Maija: Vaikka periaatteessa saisikin kuvata mutta tietää että sitä paheksutaan niin en mä silloin kuvaa. Oon tällainen hyväntahtoinen peruskilttinössöpaska :D

  Joo siis olen mäkin niuho lähetysajoista. Nyt vaan tosiaan oli niin vähän aikaa että tuli kiirus. Yleensä lähetän kaikki jo paljon ennen deadlinea. Mutta en mä silti kellekään ole vihainen jos lähettävät myöhässä. Enkä anna sen takia huonoja arvosteluita. Ei se ole niin vakavaa mun puolesta mutta en halua että mä saan kuraa niskaan sen takia että oon lähettänyt myöhässä. En edes osallistu jos epäilen etten kykene määräaikaan mennessä kasaan postia.

  VastaaPoista
 12. Ihana! Pakko varmaan liittyä tonne vaikken kuitenkaan osaa tarpeeksi enkkua ja sörssin kaikki. Mut niin ihania juttuja ainaki sul on ollut.:)

  VastaaPoista
 13. Faline: Liity vaan! :) Mä voin jeesata toimintaperiaatteesta ja kertoa vittumaisista puolista ;D

  VastaaPoista
 14. Mieki kuulisin niistä mielellään... :D

  VastaaPoista