Sivut

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kallio kukkii

Kallio kukkii -festareiden yhteydessä järjestetään kollektiivinen virkkaus- ja neulegraffititapahtuma jossa tehdään Helsinginkatu 10-12 -portaikkoon virkkaus- ja neulegraffiti-installaatio.

Tänään oli esivirkkaustyöpaja ja menin paikalle Falinen kanssa.

Tapahtumasta on infoa mm. Novitan sivuilla. Mutta siis koko Kallio kukkii -festareiden ajan neulotaan portaikossa klo 17-20. Sitä ei selkeästi lue tuossa ilmoituksessa (mutta Kallio kukkii -festareiden ohjelmatiedoissa kylläkin). Eli perjantaista 14.5. asti lauantaihin 22.5. klo 17-20 joka päivä. Itse yritän päästä paikalle ensi viikolla mahdollisimman monena päivänä mitä vain töiden jälkeen jaksan ja kykenen. Viikonlopuista en vielä ole varma mutta mahdollisesti noi lauantait onnistuu. Tulkaa kaikki mukaan, sillä portaikossa riittää koristeltavaa!!! Langat sponsaa Novita, omat koukut ja puikot kannattaa varata mukaan.

Tässä tunnelmakuvia tältä päivältä:


13 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, olisi kiva nähdä tuo homma, ainakin valmiina viimestään. Lämmintä ilmaakin on luvassa! Täytyy yrittää potkia itsesä töiden jälkeen kohti itää.

  VastaaPoista
 2. Installaatio saa jäädä portaikkoon koko kesäksi :) Koita ihmeessä tulla mukaan, sä virkkaat niin hemmetin makeita juttuja! Mulla on ensi viikolla aikainen aamuvuoro eli herään aina neljältä joten olen todella väsynyt mutta koitan silti jaksaa, kivoja neule/virkkaustapahtumia ei todellakaan ole koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi toi vois olla kivaa! Ottaisitkohan mut joku ilta mukaan? Siis arkena, ku oon viikonlopun nyt Tampesterissa.

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Otan sut mukaan, ehdottomasti! Ei varmaan kyl maanantaina kun silloin tulee telkkarista kaikke ;D Mut joo, otan yhteyttä et mikä päivä oon menossa! :)

  VastaaPoista
 5. Hei jes, niin siistii. Noi portaat on yks mun lempi paikka Kallion tienoilla ja nyt ne vielä kaiken lisäks koristellaan. Voiko olla siistimpää?!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kivalta idealta! Olen Helsingissä viikonloppuna ja osallistuisin mielelläni. :)

  VastaaPoista
 7. Peps: Osallistu ihmeessä koristeluun itsekin :) On sitten vielä siistimpää kun voi bongailla niitä omia juttujaan sieltä :)

  Sisko: Osallistu!!!! :) Tosiaan joka päivä viidestä kahdeksaan. Itse saatan mennä lauantaina. Perjantaina ja sunnuntaina en pääse.

  VastaaPoista
 8. Okei, mä pääsen ehkä lauantaina. :) Perjantaina tuskin ehdin kun tulen Helsinkiin niin myöhään.

  VastaaPoista
 9. Riittääkö siihen, että osaa neuloa suoraa? Koska ne kerätään pois siitä, vai lähteekö ne ajan saatossa?

  VastaaPoista
 10. Peps: Joo, suoraan neulominen riittää! Sinne tarvitaan niitä suoria pötköjä ja sitten virkattuja kukkasia tai oikeastaan ihan kaikki käy! Kuulemma saavat olla koko kesän ihan luvan kanssa! :)

  VastaaPoista
 11. Joo ei maanantaina tietenkään.:DD Tosin tiistainakin olis yks mielenkiintoinen debatti, jonka haluisin mennä kuuntelemaan, mut ke-pe mikä vaan päivä käy!

  VastaaPoista
 12. AnneVee: Keskiviikko ois hyvä koska torstaina on Zumba :D Tosin mä saatan silti mennä myös tiistaina. Mä muuten missasin tän maanantain täykkärit :O Olin iltavuorossa ja unohdin koko jutun, nyt vasta muistin! :O

  VastaaPoista