Sivut

torstai 24. syyskuuta 2009

Hei me mentiin naimisiin vuosi sitten lauantaina

1-vuotishääpäivä lähestyy, lauantaina juhlimme, virallinen päivä on sunnuntaina. Tässä samalla kun koitan siivota kämppäämme juhlakuntoon, olen jäänyt fiilistelemään häitämme, ne oli oikeasti maailman ihanimmat ^_______^

Kimppu on kuivunut nätisti, maailman paras ja isoin hääkortti on edelleen seinällä. Kengät (molemmat; sekä viralliset korkokengät että hääkuvan Converset) on nyt niin likaiset että niitä en tohtinut kuvata, valokuvakehyksen lasi heijastaa kun sitä yrittää kuvata, koevedokset hymyilyttävät ja hääkuvakirjasta yritin vähän blurrailla, mutta ehkä tunnelma välittyy. Harmi että Salka-kaasoni ompelema hääpukuni on kotopuolessa, tällaisella hetkellä haluaisin pukua sen päälleni ja liihoitella pitkin kämppää häämarssin tahdissa :D Minulla on nimittäin salaisuus: rakastan yli kaiken Prinsessa Ruususen häämarssia mutta koska en mennyt naimisiin kirkollisin menoin, en kehdannut sitä ottaa häämarssiksemme vaan luukutin sitä autossa kun ajelin hääaamuna kampaajalta ja tirautin muutaman liikutuksen kyyneleen.

Tämä ei liity blogin aiheeseen mutta halusin vain fiilistellä :]


15 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Uskomatonta, että siitä on jo vuosi!

  Ja siis, tässähän oppii kyllä ties ja mitä. En tiennyt että Salka on ommellut sun hääpuvun :O Mutta niin sitä viisastuu, kun blogeja alkaa kiertää ;)

  VastaaPoista
 2. A.kuvatus: Kiitos :) Vaikka eihän tässä tosiaan vielä ole vuosi täynnä (muutama päivä vajaa) mutta ehkä sitä uskaltaa jo juhlia x)

  Bubble: Kiitos! :) Juu, Salka suunnitteli ja ompeli :) Ihana mekko, juuri sellainen kuin halusin! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana hääkuva! Tota tennarikuvaa meinaan siis. Ja sulla on kiva blogi, juuri eksyin. :)

  VastaaPoista
 4. Lauantaina nähdään, muru! Teidän häät olivat kyllä parhaimmat ikinä, disko kyllä kruunasi illan hienosti :)

  A:lla on muuten ihan tajuton lahja sulle, hihhii :D!

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  Kyllä hääpukua voi hyvikin käyttää liihotteluun myöhemminkin!
  Yksi ystäväni piti hää-teemalliset kolmikymppiset alkuvuodesta ja sinne sai pukeutua omaan hääpukuunsa, kun olishan se sääli, ettei sitä luomusta pidä kuin kerran päällään.
  Teema oli tarkoin harkittu ja siitä oli puhuttu jo monta vuotta etukäteen ja vähän mua harmitti, kun ehdin mennä sopivasti kyllä naimisiin ennen pippaloita, mutta olin just sairaalassa pakkovuodelevossa kun juhlat oli :(

  VastaaPoista
 6. Inka: Kiitos :) Valokuvaaja oli itsekin ihan innoissaan kun kerroin puhelimessa toiveen että otetaan myös sellaisia kuvia, joissa meillä on tennarit ja MacBookit :D

  Salka: Meidät häät oli kyllä oikeesti parhaimmat ikinä :D En malta odottaa huomista!!!! :D Ihana nähdä ^____^ Apua, mitä se A on keksinyt 8D

  Mari: Kiitos! Oi, mitkä teemabileet! Voi himskatti, kuulostaa niin mahtavalta! Harmi ettet itse päässyt osallistuun :/

  VastaaPoista
 7. Aww, muistan kun teidän häistä oli juttua ja kuvia täällä blogin puolella ja kyllä ne vaikuttivatkin upeilta ja persoonallisilta :)

  Ja toi teidän hääkuva on kyllä super-hieno. Ihanaa vaihtelua ja "omannäköisyyttä" sellaiseen perus-jäykistelyyn :'D

  VastaaPoista
 8. Juliahelmiina: Häät olivat kyllä upeat ja omaperäiset vaikkakin ne sisälsi paljon myös perinteisiä juttuja. Meistä otettiin kahdet hääkuvat, tuollaisia hassuttelukuvia tennareiden ja kannettavien koneiden kanssa sekä myös ne normaalit jäykistelykuvat :D

  VastaaPoista
 9. Onnea! :) Pitäkää oikein romanttinen vuosipäivä!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! ja mahtava hääkuva, sanon minä, joka juuri Macciani naputtelen.
  Prinsessa Ruususesta on todettava, että se ei ole mitenkään kirkollinen biisi, joten sen voi antaa raikuakaikua ihan kaikenlaisissa häissä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) Itsekin pidän tosi paljon tuosta kuvasta vaikka toki meillä on ns. normaaleitakin hääkuvia :D

  Tiedän ettei se varsinaisesti ole kirkollinen mutta kirkossa sitä aina kuitenkin soitetaan eli siitä tulee kirkkohäät mieleen. Ja se ei olisi siten sopinut mun imagoon, koska olen aiemmin erittäin vahvasti esittänyt mielipiteeni siitä, että jos ei muutenkaan kirkossa käy niin on aika tekopyhää kuitenkin haluta jumalan siunaama pyhä avioliitto. Tai siis että vastustan ihmisiä, jotka eivät sen takia eroa kirkosta koska haluavat kirkkohäät. Ja koska olen siis tehnyt tämän selväksi, en sitten halunnut ottaa sitä Prinsessa Ruususta :D Lisäksi oli vähän paineita kun nämä oli vanhempieni ja heidän lähipiirin ensimmäiset ei-kirkolliset häät enkä sitten halunnut että joku alkaa kiljumaan että Prinsessa Ruusunen olisi ollut pyhäinhäväistys. Ei sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista
 12. Olen näemmä ollut hetken aikaa pois blogistaniasta, kun nyt vasta kommentoin. Jeps, ymmärrän pointtisi oikein hyvin, ja monelle noi häämarssit on hirmu kirkollisia juttuja, vaikkei ne oikeesti sitä olekaan. Joten ei kannata ottaa riskiä kiljuvasta sukulaisesta ;) Arvostan suuresti vakaumuksellista rehellisyyttä, joten avioliittokin on solmittava sillä tavalla, että voi katsoa itseään peiliin.

  VastaaPoista
 13. Juu, oli sen verran ennakkoluuloja ja keskustelua ei-kirkollisista häistä että päätin jättää kaikki tuollaiset pois ja esimerkiksi ei missään nimessä kynttilöitä siihen itse vihkimistilaisuuteen ettei tule alttarifiilistä, vaikka muuten sitten olikin kyllä pernteisiä hääjuttuja.

  En oikein itsekään tiedä, miksi oon niin tarkka tuosta mutta jotenkin kun nuorempana olin uskonnollisempi niin siitä on jäänyt tietty kunnioitus. Minusta kuitenkin kirkko on pyhä paikka niille, jotka ovat uskossa. Ei sinne tarvi mennä pitään häitä sen takia, että on tunnelmallinen paikka ja "niin kuuluu tehdä" vaikka ei muuten millään tavoin osoita elämässään uskonnollisia juttuja. Luulen, että vaikka en olisi eronnut kirkosta, en silti olisi halunnut kirkkohäitä koska se olisi tuntunut tekopyhältä kun en kuitenkaan usko.

  Ennakkoluulojahan ne sitten olivat sillä sain jonkun verran ihmettelyjä siitä, että todellakin voi pitää ihan normaalit hääjuhlat vaikka oli siviilivihkiminen :D

  VastaaPoista