Sivut

tiistai 25. elokuuta 2009

Pappahaaremit osa 3: VALMIIT!!!

Tässä ne nyt sitten on lopullisessa muodossaan ja täytyy sanoa että niistä tuli sellaiset, kuin ajattelin haluavanikin. Ehkä vyötärö tulee vähän turhaan korviin joten saatan vielä pätkäistä sitä alemmas, jos uskallan (niin että en taas pilaa kaikkea). Asennot on tahallaan vähän haarameiningillä, jotta näkyisi että ne on housut. Pahoittelen paljasjalkaisuuttani ja muuta oheisjutun puutetta mutta minä en ole muotibloggaaja, minä räntystän kotona enkä jaksa panostaa muutaman kuvan takia.

Toiseen suuntaan (maha pystyssä, mutta en ole raskaana)


ja toiseen suuntaan (miten omaperäisiä poseerauksia)


Jos vyötärön laskee sieltä kainaloista alemmas, saa ton näyttään käytännössä hameelta. Siksi ajattelinkin että leikkaisin vähän sieltä ylhäältä koska en halua pitää noita korvissa.


Mutta jep jep, olen tyytyväinen. Ja koska pappahaaremiteemaan kuului googlen käännökset niin vielä kerran, sitten lupaan ihan oikeasti lopettaa xD

---

Here they are, then, is the final version and I must say that they became such, as I thought of my desires. Perhaps the waist should be a bit vain 'ears so that I may still clip it lower, if I (so that I do while all pollutants). Posture is deliberately low branch in Meiningen, in order to appear that they are trousers. I regret paljasjalkaisuuttani and other oheisjutun shortage but I am not a fashion blogger, I räntystän at home and I can not invest in a few frames due.

In the opposite direction (stomach standing, but I'm not pregnant)

And in the opposite direction (how original poseerauksia)

If the waist, then falls lower down the armpits, not ton samples, in practice, hameelta. That is why I thought that cut a little from the top because I do not want to keep those ears.

But jep jep, I'm happy. And because Google's translation was pappahaaremiteemaan so once again, then I promise I really stop xD

2 kommenttia: