Sivut

torstai 16. huhtikuuta 2009

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu! Eli Norsiksen putsaus- ja tuunausnurkkaus

Ostin kirpparilta (halvalla) joskus tässä joitain aikoja sitten söpön pienen laukun, joka oli ihan überkakkainen. Näin siinä kuitenkin potentiaalia.Esikäsittelynä jynssäsin laukun kauttaaltaan kynsilakanpoistoaineella. Auttoi väritahroihin sekä irrotti muutenkin mukavasti kaikenmoista likaa ja töhnää. Katsokaa tätä paperia, millä pyyhäsin! Noita tuli about 5 lisää.Sitkeimpiin kikkaretöhniin auttoi pyyhekumilla hankaus. Ja lopuksi vielä pesin koko hoidon Fairylla ja semmosella hankaussienellä. Huuhtelin reteesti hanan alla. Ja melkeinpä kaikki töhnä lähti, nyt ei enää sormet tartu laukun pintaan kiinni ja se on tasaisesti kirkkaan keltainen!

Tuo merkki siinä vielä häiritsi joten pyöräytin hamahelmistä siihen hyvin maastoutuvan sydämen. Ja eikun terasseille ja muihin kesärientoihin! (Oikeesti kyllä en osaa käyttää noin pientä laukkua, mutta aion yrittää! Mahtuu sinne kuitenkin ihan varmasti kännykän ja pankkikortin lisäksi kamerakin jne. Mulla on vaan iso käsi, siksi näyttää vielä pienemmältä mitä onkaan.)

13 kommenttia:

 1. Tulipas mahtis, näyttää kyllä aivan eriltä puhtaana :D!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! :D Onneksi materiaali oli tuollaista, mihin voi käyttää kynsilakanpoistoainetta, pyyhekumia ja Fairya. Kankaassa olevien tahrojen kanssa olen ihan avuton.

  VastaaPoista
 3. No saitpa todella puhtaaksi sen!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo laukku, etenkin puhdistuksen ja hamahelmikoristelun jälkeen! Olen itsekin yrittänyt jo ikuisuuden kirppareilla kierrellessäni katsella uutta laukkua, juuri tuollaista pienempää, mutta ei ole osunut silmään. Ja sitten sinä löydät noin hienon! (Olen ihan koukussa kaikkeen, missä on sydämiä.)

  VastaaPoista
 5. Saitpas tosiaan hyvin tahrat pois! Ja hamasomistus on paljon parempi kuin alkuperäinen merkki.

  VastaaPoista
 6. Aija: kynsilakanpoistoaine on hyvää tavaraa :D En sitä kyllä muuhun varmaan käytäkään kun tällaisiin puhdistusoperaatioihin koska kynsiäni en voi työni vuoksi lakata.

  Nyyti: Tuo laukku oli kyllä tosi kiva löytö! Mutta oisin hihkunut riemusta vielä enemmän jos oisi ollut isompi :D

  Romulus: Yllätyin itsekin vähän, että se tosiaan tuli NOIN puhtaaksi. Munkin mielestä tuo hamasomistus sopii tuohon paljon paremmin kuin alkuperäinen. Paras tietysti oisi ilman mitään härpäkettä, mutta kun siinä jo tuo merkki oli, piti se saada piiloon mahdollisimman huomiotaherättämättömästi.

  VastaaPoista
 7. Ja jos niin onnettomasti käy ettet opi käyttämään noin pientä laukkua, niin aina voit lahjottaa sen söpöläisen mulle... ;)

  VastaaPoista
 8. Ooh, puhdasta tuli! Pitääpä pistää kaikki noi vinkit talteen.

  Näin muuten maanantaina konsertissa yhdellä tytöllä semmosen puhelinlaukun :)

  VastaaPoista
 9. Ihan uskomatonta miten puhdas siitä tuli. Tosi hieno!

  VastaaPoista
 10. Rva Herttainen: Ja pyykinpesupulverilla saa lavuaarit tosi puhtaan kiiltäviksi! :D Näin niinku Norsiksen siivousvinkkinä :D

  Oih, puhelinlaukut! Mulla oisi kaksi puhelinta jemmassa mutta ei vielä niihin sopivia laukkuja.

  Sari: niinpä :)

  VastaaPoista
 11. Niin on, siihen itekin ekana kiinnitin kirpparilla huomiota :)

  VastaaPoista