Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kesäfarkut!

Eli tästä lähdettiin. Jotkut ihan karseet farkut, jotka ei istu yhtään ja näyttää siltä kuin oisi paskat housuissa. On varmaan ollut tosi kauhea housupula ja nuo hurjassa alennuksessa, en tajua miksi muuten tollaset oon mennyt ostaan.Mutta ei hätää. Mahapussia pienemmäksi, vyötärönauhaa alemmaksi, lahkeet lyhyemmiksi ja vanhoja taskuja ja muutama vetskari niin johan tuli makeet! Nyt vaan kesä tänne! Mulla alkaa nimittäin kuukauden pituinen kesäloma 4 viikon kuluttua! (Ja ulkona näyttää jouluaatolta, mutta minä en ole sääkeskeinen ihminen, kesä on sydämessä!)

Joku ihmeen munapussi näihin silti jäi, mutta ei haittaa kun ne oli ennen tuunausta niin paljo karseemmat :D


Perspuoli


TYKKÄÄN!

12 kommenttia:

 1. No nehän parani ihan hurjasti! Tämmöset farkkutuunaukset on mun niin lemppareita :)

  VastaaPoista
 2. Niin parani! :) Ja mulle tuli älyttömän hyvä mieli siitä, että sain tavallaan ilmaiseksi näin upeat housut JA vaatekaappiin lisätilaa :D

  Hih, sinä kyllä teet farkuista vaikka mitä upeuksia! :)

  VastaaPoista
 3. Johan tuli kivat! Olen ihan hulluina taskuihin ja melkein haluaisin tehdä itsellenikin jotain tämän tapaista. Olen vain nykyään jostain syystä kamalan huono käyttämään farkkuja ja housuja ylipäätään. Pitäisi ehkä opetella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mäkin tykkään taskuista :D Voithan sä tehdä taskuhameen :)

  VastaaPoista
 5. Whii, hienoo, Terhi! Minun farkut näyttää aina tolta :(, mutta en ikinä sais niistä kivoja. Petra

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Farkkuja on hemmetin hankala löytää semmosia hyvännäköisiä :/ Mutta kun ostaa tarpeeksi halvat, uskaltaa kokeilla tuunata ;)

  VastaaPoista
 7. Jahas, neidillä on ollut samanlaiset farkut purku-uhan alla joista minä tein juuri hameen =) Yksissä taskuissa on kovin tutun näköiset tikkaukset. Noista tuli vallan kivat!

  VastaaPoista
 8. Ne vasta karseet farkut olikin, joissa nuo tikkaukset! Ne vasta huonosti istuivatkin mulle! Olin tehny niistä aiemmin farkkuhameen, mutta ikitahran vuoksi sekin päätyi nyt silputtavaksi.

  VastaaPoista
 9. Miten ompelit nuo mahapussin pous ja vyötärönauhan alemmas? Mulla ei nyt yhtään järki leikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahapussiin tein muistaakseni (siis apua, tästä on NELJÄ vuotta aikaa) pystysuunnassa ns. muotolaskoksia ja vyötärönauhan varmaan leikkasin irti ja lyhensin mahaosaa ja ompelin takas. En tosiaan muista varmaksi mutta ehkä noin.

   Poista