Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Wreck This Journal - aloitus

Kun värityskirjat eivät riitä...

Tilasin tän :D Tää on nyt tällanen aloituspostaus, myöhemmin laitan aikaansaannoksiani sitten epäsäännöllisin väliajoin. Hih, oon ihan innoissani tästä, pelkään vaan että tyypillisesti into laantuu ennen kuin pääsen kirjaan loppuun asti.

(Ja jos haluat tietää, mikä tää juttu oikein on, niin esim Flickrissä, kun laittaa hakusanaksi wtj tai sitten wreck this journal, niin sieltä näkee.)

8 kommenttia:

 1. Eikä, pikkasen huippu!! Pitää iteki tilata jos tylsyys (tai inspiraatio) iskee :D

  (sanavahvistus: martin!)

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin sun innoittamana just äsken tuollaisen! Ja laitan kuvia aikaansaannoksistani sitten omaan blogiini jossain vaiheessa :) Vaikka kävin kyllä flickristä kattomassa kuvia niin siellä oli ihan tosi hienoja, voi olla että menee into jos mielikuvitus ei riitä ja sivut on vaan ihna haaleita ja tylsiä... No pitää kattoo! Ja odotan innolla että mitä sä saat aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Ootan innolla aikaansaannoksiasi :) Mä laitan täs joku päivä sit useamman sivun esiin, kun en viitsi yhtä sivua kerrallaan koska tuntuu muutenkin riittävän kirjoiteltavaa tänne lähes päivittäin xD

  VastaaPoista
 4. ooo täähän on aivan loistava! ehkä pakko itekin tilata :D

  VastaaPoista
 5. Siitä vaan tilaamaan :D Hih, mä tarvisin jotain mainosrahaa kun niin moni innostunut tosta x)

  VastaaPoista
 6. Hei tiiätkö saako noita ihan livenä ostettua vaikka Suomalaisesta? Tai myydäänkö noita vielä? sulla on aivan ihana blogi <333

  VastaaPoista
 7. Rinsessa: En usko että Suomalaisesta saa, en ole ainakaan koskaan nähnyt. En oo tainnu ylipäätään Suomessa nähnyt noita missään livenä. Mutta voihan sitä kysyä jos voivat tilata kirjakauppaan sen? Helpoiten käy kuitenkin jos tilaa itse netistä.

  VastaaPoista