Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Keskeneräisiä

Guitar Hero -kantolaukku. äh, miehen synttärit oli jo maanantaina ja tää on edelleen kesken xO Mutta pitäisi pian tulla valmiiksi. Takakappale vielä kiinni ja hihna ja ja ja...


Neulegraffiti, aargh mitä virheitä oon jo ehtinyt tekeen! Mutta ihan sama :D Tuleepa harjoiteltua kirjoneulomista. Tästä on siis tulossa vielä paljon pidempi.


Röyhelölaukku :D Siitä Brilliant Bags -kirjasta inspiroituneena, jonka lainasin kirjastosta.

4 kommenttia:

 1. Röyhelölaukku näytti ihanalta, saisiko siitä in action kuvia?:) Kerroin muuten A.lle tuosta guitar hero-laukusta, mun täytyy ilmeisesti sitten hänellekin sellainen väsätä, jos hän sen vempaimen ostaa :D

  VastaaPoista
 2. Noita röyhelöitä ei oo vielä ommeltu kiinni :D Mutta kyllä kuvia sitten, kun niiden aika on :] Kitaralaukku on nyt kursittu kasaan! Vielä pitää huolitella saumurin kans, kun ensin testasin vaan ompelukoneella, että mahtuuko se hemmetin vempain ees sinne :D Mahtui! Hih, tottakai A:llekin laukku, kunnon välinehifistelyä!

  VastaaPoista
 3. Tulee varmasti aivan ihana röyhelölaukku.:) Teen juuri täs samalla kirjoneulontaa XD Ei enää osaa tehdä mitää raitasia neulegraffiteja.

  VastaaPoista
 4. Mä taas aattelin tehdä välis jonku raidallisenki :D Jonku tosi kapean ja pitkän. Mut ihanaa, ku voi oikeesti tehä ihan millasia vaan!

  VastaaPoista