Sivut

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Lisää tauko-askartelua

Tänään olin tosiaan kylillä shoppailemassa viime hetken ostoksia häitä varten ja eksyin kyllä vähän muihinkin kauppoihin, eeh. Gina Tricotissa näin pinnejä, joissa oli isot napit. Kolmen setti maksoi kymmenen euroa. Ne oli tosi nättejä, mutta eka ajatus oli, että kuka maksaa 10 euroa, kun materiaalit on käytännössä ilmaisia!

-25 pinniä maksaa about 2 euroa, joten käytännössä ei mitään.
-Nappeja tulee napillisten vaatteiden mukana varanappeina ja lisäksi niitä löytää kirpparilta puoli-ilmaiseksi. Eli nekään ei maksa juuri mitään.
-Kuumaliimapistooleista halvimmat mallit maksaa 4 euroa ja liimapötköt sit jonkun verran.

Ja säästetty eurohan on tienattu euro vai miten se meni ;D

Niinpä "säästin" tänäänkin taas aika paljon, kun pyöräytin ite niitä pinnejä. Tuohon yhteen laitoin monta pientä. Vähän se mätsää hyvin vähän aikaa sitten esittelemäni lakanahameen kanssa! Ja aikaa noiden tekemiseen meni noin 5 minuuttia eli vaikka aika olisi rahaa, ei tullut siltikään kalliiksi!Ja kas kun sattukin, että nappikokoelmastani löytyi LEIJONANKELTAISTA! Vähän oon muodikas ;D

11 kommenttia:

 1. IHania nuo nappipinnit, minunkin täytyisi väkertää tuommoisia supersuloisia asioita! Ja hitsin hieno blogi myös (;

  VastaaPoista
 2. Iih, onneksi pääsen ensi viikolla käymään kaverilla jolla on kuumaliimaa, pinnejä ja nappeja vaan mukaan. Taas kerran loistoidea!

  Tiarakin näyttää oikein mainiolta. Paljon avio-onnea teille!
  Sini

  VastaaPoista
 3. Caramelo: Kiitos :) :) Siitä vaan näpertämään, nämä on ainakin älyttömän helppoja!

  Sini: Kiitos paljon :) Kuumaliima on kyllä jokin maailman parhaimmista keksinnöistä!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea. Pitäisi varmaan hankkia kuumaliimapyssy itsellekkin. Nappeja löytyy äidin jäljiltä PALJON.

  VastaaPoista
 5. nna: Kannattaa hankkia, se ei ole kovinkaan kallis investointi, jos ostaa sen pienen ja halvan (mikä mullakin on ja se on ihan riittävä tällaiseen pienimuotoiseen askarteluun).

  VastaaPoista
 6. Hauska sattuma.. Itsekin nimittäin väkertelin juuri hieman aikaa sitten nappipinnejä. :) Miksi ostaa kaupasta kalliilla kun voi itse tehdä käytännössä ilmaiseksi. :D

  VastaaPoista
 7. Ne on kyllä ihania :) En tajua, miten en ollut keksinyt aiemmin ennen kuin näin kaupassa!

  Ja jep, miksi ostaa, kun voi tehdä itsekin. Ja vielä niin helpolla ja halvalla!

  VastaaPoista
 8. Himoitsin niitä nappikoruja myös mutta meinasin pyörtyä hinnan edessä. On nuo puoli-ilmaisetkin ihania! nyt vaan kuumaliimapyssy tänne, kiitos:D (on muutenkin ollut hankintalistalla ainakin puoli vuotta)

  VastaaPoista
 9. kivoja pinnejä! mun pitäs tehä mun jostain haalimista napeista jotain.. pinnejä varmaan ku musta niistä ei tuu pareja, et korvikset tekis.

  en vaan oo saanu ostettua liimapyssyä, vaikka halpakaupoissa ne ei maksa käytännössä mitään xD äitin pyssyä käytän siellä... kai se pitäs tosta maxi makasiinista ostaa ens kerralla... :D

  VastaaPoista
 10. Ihana idea! Pitää varmaan ostaa kuumaliimapyssy :)

  VastaaPoista
 11. Sarakissa: Oli kyllä törkeä hinta niissä siellä kaupassa!

  Norppa ja Petra: Mäkin ensin lykkäsin ja lykkäsin sitä liimapyssyn ostamista ja käytin sitten harvakseltaan muiden luona, mutta ehdottomasti kannattaa ostaa oma! Se on niin pieni investointi kuitenkin! Sitten voi tehdä kaikkea kivaa :D

  VastaaPoista