Sivut

maanantai 3. joulukuuta 2018

3

Sometortut. Viime vuonna hittinä oli vihreä kuula -joulutortut, tänä vuonna paljon näkyvyyttä ovat saaneet lumihiutaletortut ja pitihän sitä sitten itsekin kokeilla.


Joulutortun taitteluun oli simppelit ohjeet ja vaiheita ei ole kovinkaan montaa. Silti se tuntui aika työläältä verrattuna normitorttuihin. Ja erityisen sotkuiselta hommalta, mutta se voi olla ihan vaan omaa turaamistani ja liiallisen hillomäärän kanssa läträämistä. Luumumarmeladia oli kaikenlaisista varotoimenpiteistä huolimatta pitkin leivinpaperia ja ne hillorannut toki paloivat heti uunissa ja aiheuttivat käryä ja hajua.


Kun palaneen hillon käry oli saatu tuuletettua, päästiin nauttimaan itse joulutortuista ja voi että, jokaisella suupalalla sai hilloa!


Lisäksi pidin erityisesti siitä, että tortut ovat samasta taikinamäärästä tehtynä pienemmän kokoisia eli se standarimäärä valmistaikinalevyistä mahtuu pellille paremmin, kuin perinteisessä muodossaan.


Kyllä mä lopulta sanoisin, että nämä saattavat hyvinkin mennä meikäläisen joulukeittiössä jatkoon!

8 kommenttia:

 1. Pitää itsekin noita testata. :)

  VastaaPoista
 2. Saattaa olla että testaan, mutta nyt on pakko kommentoida tosta sun adventtikynttilästä - aivan ihana. Harmi ettei omalle kohdalle ole tuollainen missään kaupassa osunut

  VastaaPoista
 3. Kuva torttumalli. Mistähän tällainen someton ohjeen löytäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se on linkki ohjeeseen heti ensimmäisessä kappaleessa ennen ensimmäistä kuvaa :)

   Poista
  2. Sokeakin vielä tämä someton! En huomannut sinistä sanaa, vaikka etsin ohjetta. Kiitos!

   Poista
  3. Olisin tietysti itse voinut sen selkeämmin tekstissä ilmaista, että ohje löytyy linkin takaa, no mutta onneksi löysit lopulta :)

   Poista