Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2018

21

Hei, saatiin vähän lumikuviakin tähän joulukalenteriin! Paljonhan tein ja kuvasin jo syksyn mittaan (sillä ei näitä sovi viime tinkaan jättää, 24 postausta on meinaan ihan hemmetin paljon) ja tämä mekko (tai paita, jos keltä tahansa muulta kysytään, köh köh) ei alunperin edes liittynyt mitenkään jouluun, mutta en saanut aikaiseksi kuvattua aiemmin ja myöhemmin huomasin joulufibat, niin se tulee nyt tässä!


Mulle tuli alkusyksystä olo, että haluan ommella itselleni "taitelijakaavun", jossa olisi farkuntaskuja siellä sun täällä. Sattumoisin samoihin aikoihin Lidlissä myytiin tällaisia ohuita farkkuhenksiä "paitoja", joten heti natsasi 1+1 ja mulla oli muutamaa tuntia myöhemmin ihana taiteilijakaapu, kun olin ensin surauttanut siihen muutamat taskut.


Vasta joulukuun jossain vaiheessa tajusin, että hei, minähän olen melkeinpä kävelevä taskujoulukalenteri tämän kaapuni kanssa. Mitä ihmettä, oho, onko siellä taskussa karkkikeppi?


Ja mitä täällä toisessa taskussa oikein on?


PAKETTI!Tässähän on vähintään yhtä paljon taikaa, kuin meidän tonttuovessa.


Iik, enää kolme yötä jouluun!

5 kommenttia:

  1. Melkein töihin voisin haluta tuollaisen kalenteripaidan. :D

    VastaaPoista
  2. Aika harvinaistahan se on että joulun tienoilla on paksusti valkeaa lunta, viime vuosina ovat olleet sellaiset ruskeanharmaat kurakelit joka joulu ja pysyvä lumi on tullut myöhemmin. Aika jännä juttu. Niin muuten, kiitos ihastuttavan suloisesta joulukortista! :D

    VastaaPoista