Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2018

17

Oman blogimainontani uhrina halusin näyttää lapsillekin Lohjan menneen ajan joulumarkkinat, missä olen kahtena edellisenä vuotena ollut pressimatkalla (postaukset sieltä: 2017 ja 2016). Siellä on ihan oma tunnelmansa ja monipuolisuutensa vuoksi kyllä sen arvoinen, että kannattaa ajella, vaikka olisihan niitä joulutapahtumia lähempänäkin. Markkinat olivat nyt menneenä viikonloppuna ja itse olimme siellä eilen sunnuntaina.


Lapsia ei niin myyntikojut kiinnostaneet, mutta se kaikki muu. Seppien työnäytökset, keskiaikainen kirkko, Tiernapojat, Lohjan museo (jonne mentiin nyt myös sisälle, aiemmin kun olen säästellyt, että menen vasta lasten kanssa), hevosajelu ja joulupukin ja -muorin tapaaminen.Lohjan omenoita ostettiin vaatimattomasti laatikollinen ja ai että, ne ovat niin hyviä!
Joulupukki on kuulemma saanut kaikki tonttuoven eteen jätetyt lahjatoivevihjeet, vaikka lapset epäilevät, että minä olisin muka vain kiinnittänyt oven seinään, eikä se olisi ilmestynyt siihen itsekseen tonttukauden alkaessa. Pukki tosin luuli meitä lohjalaisiksi, joten ei sekään ihan kaikkea tiedä.

Enää viikko jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti